Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na devam edecek mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na devam edecek mi?

MEDYA Haberleri

Son zamanların en çok sevilen dizisi olan Yalı Çapkını dizisinin önemli oyuncularından birisi olan Çetin Tekindor’un diziye veda edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu. İşte, Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na devam edecek mi? sorusunun cevabı…

Yalı Çapkını dizisi yeni sezon hazırlıkları başlarken dizi ile ilgili pek çok söylenti gündemde yer alıyor bunlardan en önemlisi Yalı Çapkını dizisinde yer alan Halis Ağa karakterini oynayan Çetin Tekindor’un Yalı Çapkını dizisine veda edip etmeyeceği oldu. Arama motorlarında en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında “Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na devam edecek mi?” sorusu yer alıyor. İşte detaylar…

Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na devam edecek mi?

ÇETİN TEKİNDOR YALI ÇAPKINI DİZİSİNE DEVAM EDECEK Mİ?

Ünlü oyuncu Çetin Tekindor’un Yalı Çapkını dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre:Kulislerde konuşulan bilgilere göre usta aktörle ilgili bir ayrılık kararı alınmış değil. Yeni sezon hikâyesi önümüzdeki günlerde şekilleneceği için ekibe kimin gideceği, kimin kalacağı da yakında belli olacak. Yalıya gelecek erkek torun karakteri için görüşmeler başladı. Bir de genç ve etkileyici bir kadın karakterinin daha ana kadroya girme ihtimali üzerinde duruluyor.

Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na devam edecek mi?

YALI ÇAPKINI 2.SEZON NE ZAMAN YAYINLANCAK?

Yalı Çapkını dizisinin 2.sezonu için çalışmalar OGM Pictures tarafından başlatıldı. 9 Haziran’da sezon finaline giren Yalı Çapkını dizisinin 15 Ağustos’ta sete çıkması bekleniliyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Dizinin Eylül başlarında izleyicisi ile buluşacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...