Ömer Çelik: Manifesto 31 Ocak'ta yapılacak

Düzenleyen:
Ömer Çelik: Manifesto 31 Ocak'ta yapılacak

POLİTİKA Haberleri

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, " Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'in açıklamalarının satır başları şöyle;

- Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız

(MHP ile ortak miting) Olumlu bakıyoruz, genel başkanların takdiri.

- TÜİK'in yaptığı işlerde, kullandığı  metodlarda uluslararası standartlardan bir sapma ya da bir gerileme yoktur. Tam  tersine yüksek standartta iş yapmaktadır.

- AK Parti'nin 16 yıllık  ortalamasına baktığınızda 9,54'tür. Yani tek rakamdır, 10'un altındadır. Önceki  14 yılın ortalaması ise yaklaşık 70,3 civarındadır."

(ABD heyetinin temasları) Müttefik deyince ABD'nin aklına ilk olarak Türkiye'nin gelmesi  gerekir. Ama 'DEAŞ'tan müttefikimiz' diye bahsetmeleri büyük bir kırılmadır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine 'Kürtlere dokunmayın' diyen  kim varsa, aynaya baksınlar, Kürtlere yaptıkları zulmü hatırlasınlar. 

(İmamoğlu'nun randevu talebi) Muhtemelen bu hafta içinde olabilir.

(Fazıl Say konseri) Cumhurbaşkanımız konsere katılmak istiyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...