Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evlere şenlik CHP bildirgesi

Evlere şenlik  CHP bildirgesi

POLİTİKA Haberleri

Partisinde birbiri ardına gelen istifalar yüzünden eleştirilerin hedefi olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısı yaptı. Krizlerin gölgesinde gerçekleşen toplantıda Kılıçdaroğlu 12 maddeden oluşan yerel seçim bildirgesini açıkladı. Kendisine ayrılan süreyi, projelerini anlatmaktan çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenerek geçiren CHP lideri, konuşmasında Millet İttifakı’nın diğer ortaklarına teşekkür etti. İttifakın gizli ortağı HDP’yi ise anmadı.

*Partisinin bütün adaylarını bile mezhep ekseninde belirleyen ve ayrımcılık yapan CHP lideri, ‘Herkese eşit davranacağız” diye konuştu.
*İstanbul’da Ataşehir ve Beşiktaş Belediye başkanları yolsuzlukları sebebiyle görevden alındı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, emlak skandalları ve milyarlık vurgunlarıyla gündeme geldi. Kılıçdaroğlu’nun prensi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın dört yıl gibi kısa sürede ailesini abad ettiği ve hiçbir şeyi yokken 184 milyon liralık servete kavuştuğu iddia edildi. Şişli’de rant kavgası sebebiyle belediye başkan yardımcısı öldürüldü. Bütün bunları görmezden gelen Kılıçdaroğlu “Rant tüm belediyelerde vardır. Rantın halkça paylaşılmasını istiyoruz” dedi ve seçmene “CHP’ye oyunu vereceksin. Oradaki rant sana ananın ak sütü gibi helaldir” diye seslendi. Daha bu üç belediyenin hesabını veremeyen Kılıçdaroğlu “Hesap veren ve şeffaf yönetilen şehir” vadetti.
*Uzun yıllardır yönettikleri İzmir’de ulaşımın kilitlendiğini unutan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul’da trafiği çözeceğini savundu.
*“Gökdelenler, binalar, çimenler görünmüyor. Kuşlar yok oluyor” sözleriyle betonlaşmadan yakınan Kemal Kılıçdaroğlu, en çok gökdelenin CHP’nin elindeki Şişli, Beşiktaş, Ataşehir ve Beylikdüzü’nde olduğunu görmezden geldi.
*CHP’nin yönettiği Kartal’da Belediye Başkan Yardımcısının ailesinin yaptığı apartman çöktü. Yirmi bir kişi apartmanın altında kalarak hayatını kaybetti. Kendi belediyesinin çürük binaya sağlam rapor verdiğinden söz etmeyen CHP Genel Başkanı ise afet riskinin azaltacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...