Başörtüsü görüşmeleri başlamadan bitti

- Güncelleme:
Başörtüsü görüşmeleri başlamadan bitti

Politika Haberleri

Başörtüsüne güvence getirilmesini içeren anayasa değişikliği teklifi konusunda muhalefet partileri AK Parti’ye randevu vermedi.

HDP önceki gün, ‘partileri ile ilgili kapatma davası’ nedeniyle AK Parti ile görüşmeyeceğini açıklamıştı. Dün de CHP ve İyi Parti, Yalova’daki mahkeme heyetine hakaret eden CHP’li Ali Mahir Başarır ile şehit yakınına küfreden İyi Partili Lütfü Türkkan hakkındaki dokunulmazlık dosyalarının gündeme alınması gerekçesiyle, AK Parti ile görüşmeyeceklerini açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel “1.700’ün üzerinde dosya varken, iki milletvekilimizin dokunulmazlığının kaldırması teklif ediliyor. Bir yandan da müzakere için bizi ziyaret etmek istiyor. Bu yüzden teklifi reddettik” dedi. AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan “Randevu talebimize HDP hayır deyince, CHP ve İyi Parti hayır dedi! Gitmezsin “gelmedi” derler! Randevu istersin, vermezler! Sorsanız bunlar demokrat!” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...