Kılıçdaroğlu Erbakan gibi konuştu: CHP, ‘Adil Düzen’ için oy isteyecek

- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu Erbakan gibi konuştu: CHP, ‘Adil Düzen’ için oy isteyecek

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın ‘Adil Düzen’ fikrine üstü kapalı vurgu yaparak “Biz Türkiye’de daha adil bir düzen için oy isteyeceğiz” dedi.  

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında, Altılı Masa’nın adayının henüz açıklanmamış olmasına yönelik eleştirilere cevap verdi. “Adayınızı açıklayın diye yalvarıyorlar” diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “CHP sadece bir adaya oy istemeyecek. CHP dar bir siyasal anlayışla, bir zümrenin çıkarı için de oy istemeyecek. CHP yepyeni bir anlayışla, yepyeni bir sisteme oy isteyecek. CHP adaya değil, güç birliğine oy isteyecek. Daha adil bir düzen için, yeni bir Türkiye hayali için oy isteyecek.” Partisinin ‘Vizyon Belgesi’nin 3 Aralık’ta açıklanacağını hatırlatan Kılıçdaroğlu “O vizyon toplantısında dünyaya sesleneceğiz. ‘Seninle rekabet etmeye geliyoruz’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...