Devlet Bahçeli, MHP'nin ilk mitinginde: 'Bugünkü CHP bitmiştir, işgal edilmiştir'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin ilk mitingini düzenlediği Mersin'de konuştu. CHP'li büyükşehir belediyesini eleştiren Bahçeli, "Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir. Bugünkü CHP işgal edilmiştir. Mersin'i DEM'lenmiş CHP musibetinden arındırmak mecburiyettir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim startını Mersin'den verdi. Bahçeli, buradaki konuşmasında CHP'li büyükşehir belediyesi eleştirerek, "Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır" dedi.

Bahçeli'nin gündemlerinden biri de Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail hakkında verdiği ithiyati tedbir kararıydı. Kararı 'müspet bir gelişme' olarak tanımlayan Bahçeli, "İnsani taleplere tercüman olan bu ara kararı hiçbir ülke görmezden gelemez, yok sayamaz, üç maymunu oynayamaz" ifadesini kullandı.

İsveç'in NATO'ya katılım protokülünün onaylandığını hatırlatan Bahçeli, ABD'ye çağrı yaparak, "ABD'nin sözünde durarak F-16'larla ilgili beklentimizi derhal karşılaması müttefiklik namusudur" dedi.

Devlet Bahçeli, MHP'nin ilk mitinginde: 'Bugünkü CHP bitmiştir, işgal edilmiştir'

'MERSİN'İN HİZMETİNE TALİBİZ'

Bahçeli'nin "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısındaki konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Mersin, gücüne güç katacak, yükseldikçe yükselecek. Herkesin elinden tutacağız. Bağın, bahçenin, bostanın bereketi olacağız. Mersin'den Antalya'ya kadar otoyollarının tünellerini tamamlayıp Toroslar'ın iki yakasını kenetleyeceğiz.

Önümüzdeki beş yıl için sizlerden olur ve onay istiyoruz. Mersin'i daha da büyütmek, geliştirmek arzusundayız. Cumhur İttifakı'nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarına, Mersin'in hizmetine talibiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan'dır.

'MERSİN AYAK BAĞLARINI SÖKÜP ATACAK'

Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP'li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir, hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır.

Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin'in önünü kapattı. Üretmeyenlere, Mersin'i tanımayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Mersin için ümitler yeşermiştir. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir.

Demlenen dejenere olmuş cepheye karşılık veriyorsunuz. Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yalan belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı.

SOYKIRIM DAVASI AÇIKLAMASI: HİÇBİR ÜLKE YOK SAYAMAZ

114 gündür çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Masum insanları hedef alıyor. Artık bu kan durmalı. Silahlar susmalıdır. İki devletli çözüm iklimi oluşmalıdır. İhtiyati tedbir kararı alınması müspet bir gelişmedir. İnsani taleplere tercüman olan bu ara kararı hiçbir ülke görmezden gelemez, yok sayamaz, üç maymunu oynayamaz.

ABD'YE F-16 ÇAĞRISI: BEKLENTİMİZİ KARŞILAMASI MÜTTEFİK NAMUSUDUR

PKK/YPG'yi silahlandırıp Türkiye'ye yönelik kanlı eylem talimatı veriyorlar. Hürmet, rahmet ve minnetle yad ettiğimiz kahraman evlatlarımızı şehit ediyorlar. Milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu dinamitlemek için yanıp tutuşuyorlar. FETÖ'cü alçakları sürekli tedavülde tutuyorlar. ABD, Irak ve Suriye'deki varlığımızdan son derece huzursuzdur. Peki Amerika Birleşik Devletleri, Suriye'de ne arıyor, Irak'ta ne geziyor? İç sorunları giderek yaygınlaşan ABD'nin komşu ülkelerdeki varlığı gayriahlakidir, gayrihukukidir, gayrimeşrudur. ABD'nin Suriye ve Irak'tan tamamıyla çekilmesinden başka makul, mantıklı ve adil bir seçenek kesinlikle yoktur. Türkiye, ABD ile sınır komşusu olmaktan rahatsızdır. İsveç'in NATO'ya katılım protokülünün onaylanmasının ardından ABD'nin sözünde durarak F-16'larla ilgili beklentimizi derhal karşılaması müttefiklik namusudur. Türkiye, egemenlik haklarından vazgeçmeyecek, bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyecektir.

'BUGÜNKÜ CHP İŞGAL EDİLMİŞTİR'

CHP; bölücü terör örgütünün kafesindedir. Tezkereye 'hayır' diyen CHP'dir. TBMM'de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan CHP'dir. Yönetimi altında bulunan belediyeleri bölücülere teslim eden CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir. Bugünkü CHP işgal edilmiştir. Mersin'i DEMlenmiş CHP musibetinden arındırmak mecburiyettir. Terör örgütleriyle can ciğer kuzu sarması olanlara kanacak bir Allah'ın kulu kalmamıştır. Zafer Türk milletinindir. 

14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde pekişip Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü seriye bağlanacaktır.

Mersin için canla başla çalışacağız. Akdeniz'in pırıltısı olan bu vatan köşesinin çehresini ve çevresinin güzelliğini zirvesine taşıyacağız.

Sandık güvenliğine hassasiyet gösterilmelidir."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...