Devlet Bahçeli: Okyanus ötesinde iş bölümü yaptılar

- Güncelleme:
Devlet Bahçeli: Okyanus ötesinde iş bölümü yaptılar

Politika Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartın’daki maden kazası sonrası muhalefetten gelen açıklamalara tepki gösterdi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

Bahçeli felaketin siyasi malzeme yapıldığını söyledi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli “24 saat içinde felaket tablosu kontrol altına alınmıştır. İhmal varsa mutlaka gün yüzüne çıkarılacaktır. Biz de bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Acı üzerinde istismar yapmanın mert ve sorumlu bir tavırla hiçbir ilgisi olamaz” dedi.

Amasra’yı konuşurken 8 yıl önceki Soma felaketini hatırlatmanın hastalıklı bir yaklaşım olduğunu belirten MHP lideri “Henüz işçilerimiz toprak altından bile çıkarılmamışken Sayıştay’ın 2017-2019 raporlarını birdenbire servis edenlerin önü-arkası iyice araştırılmalıdır. Gün yaralarımızı sarma günüdür. Fırsatçılık yapanların kanında leke vardır. Zillet partilerinin bu felaketi siyaset malzemesi yaparak gürültü kirliliğine yol açmaları, utanmaz bakışın nerelere kadar tutunduğunu da ortaya çıkarmaktadır” diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini değerlendiren Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: Gazetecileri atlatarak 8 saatlik süreyle ortadan kaybolması kuşkuludur. Kılıçdaroğlu’na soruyorum; bu gizemli 8 saatte kimlerle fiskos yaptın? Pensilvanya’da mola verip vermediğini açıklığa kavuşturmak zorundadır.

Zillet ittifakı, cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunun cevabını yanlış yerde aramaktadır. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin hemen ardından ABD biletini alan İP’in de yolu yol değildir. Siyasi zihniyeti millî değildir. Okyanus ötesinde rol dağılımı ve iş bölümü yapılmıştır.”

ABD Büyükelçisi Flake’in Yunanistan açıklamasına da cevap veren Bahçeli “Aptallar herkesi aptal zannetmesin. Türkiye’de aptal yok” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...