Son dakika... MHP Lideri Bahçeli'den Türk Tabipler Birliği'ne sert tepki: Kapısına kilit vurulmalı

- Güncelleme:
Son dakika... MHP Lideri Bahçeli'den Türk Tabipler Birliği'ne sert tepki: Kapısına kilit vurulmalı

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın 'kimyasal silah' yalanına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türk askerlerine kimyasal silah çamuru atanları TTB Başkanı ve diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması akla en yakın yollardan birisidir" açıklamasında bulundu. Bahçeli, "Türk Tabipler Birliği'nin kapısına kilit vurulması, doktorlarımızın özgürleşmeleri tarihi önemdedir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

Birileri gibi ülke sevdamızı pazarlık malzemesi görecek kadar alçalmadık. Biz milletimiz uğruna varlığımızı adadık. Biz lider ülke Türkiye'yi inşa, imar ve ihyanın peşindeyiz. Hiç kimse kusura bakmasın, küçülmüş siyasetçilerin küçük hesaplarına kafa yoracak değiliz. Çok şükür meydanlardan taşıyoruz, her gittiğimiz yerde destek topluyoruz. Biz kazanmaya yemin ettik.

"BİZİM ZİLLETE DÜŞECEK ÜLKEMİZ YOK"

Geliyor gelmekte olan diyorlar ya asıl gelenin Cumhur İttifakı olduğunu ne görüyorlar, ne de göstermeye ciğerleri yetiyor. 3 kuruşa 5 köfte sırasına girenler boşuna nefes tüketmesinler, bizim inecek bayrağımız yoktur, bizim susacak ezanımız yoktur, bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur. Yarınlar bugünden çok daha güzel olacaktır. Karamsarla işimiz yoktur, gücümüz Türkiye, güvencemiz büyük Türk milletidir. Milliyetçi ülkücü hareket kara kampanyalara, yalancıların oyunlarına hem kapalı hem de karşıdır. Algı operasyonları bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bu demokratik süreç, vatandaşlarımızla kucaklaşma gayretimiz artarak devam edecektir.

MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI

2023 yılında 1923 yılının ilkelerini kesintiye uğratmayacağız, eser ve emanetlerini yıktırmayacağız. Türkiye'yi zillete rehin bırakmayacağız. Bizim bölünecek vatanımız yoktur, inecek bayrağımız, susacak ezanımız yoktur. Bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur. Milletimin her güzel insanına gönülden teşekkürü bir vefa borcu kabul ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Aşağı yukarı bir buçuk yıldır zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayının üzerine çekilişler yapılıyor. Aday o mu olacak? Bu mu olacak? sorusuna yanıt aranıyor. Ismarlama anketler yapılıyor, isimler parlatılıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI STAJ YAPMA YERİ DEĞİL

İstanbul'u perişan eden aciz, arızalı, başarısız şahsın devamlı ön plana çıkarılması kimin telkinidir? Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına mahkum olacaktır. Cumhurbaşkanlığı deneme yanılma tahtası değildir. Cumhurbaşkanlığı staj yapma yeri değildir. Cumhurbaşkanlığı Cumhurun irade külliyesidir. Cumhurbaşkanını seçen millettir, bu milletin adı da Türk milletidir. Sayın Kılıçdaroğlu boş hayallerinin peşinde koşmaktan geri durma. Türkiye'nin karşısında dikilen bir şahsa adam denir mi?

KİMYASAL SİLAH İFTİRASI

Türkiye'den bir Irak ve Suriye çıkarmak isteyenler sömürge piyonlarıdır. Türk askerine düşmanlık düşmana askerliktir. Türk askerine düşmanlık, düşmana askerlik, teröristlere basamak olanlar su katılmamış teröristtir. Türk askerine asıl astarı olmayan suçlamalar yapanlar kansızlardır. Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen konferansında Türk düşmanı PKK'lılar çıkmıştır, TTB Başkanı da burada yer alanların haksızlığa uğradığını söylemiştir. 

TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ'NE SERT TEPKİ

Türk Tabipler Birliği'nin kapısına kilit vurulması, doktorlarımızın özgürleşmeleri tarihi önemdedir. Türk düşmanı bir birliğin başında Türk yazamaz. Türk askerlerine kimyasal silah çamuru atanları TTB Başkanı ve diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması akla en yakın yollardan birisidir. Türk Tabipler Birliği'nin tıpla ilgisi kalmamıştır. FETÖ'nün kumpasları, PKK'nın iftiraları devam ederken FETÖ'den ihraç edilen 178 hakimin görevlerine iade kararı yenilir yutulur bir şey değildir. Bu kararı milletimize hakaret sayıyoruz. 15 Temmuz'un rövanşını almak için müsait zaman kollayanları hoş göremeyiz. Herkes aklını başına alsın.

 

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...