MHP'den CHP'ye 'DEM' tepkisi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'ye DEM üzerinden yüklendi. CHP'nin çizgisinden çıktığını ve tükendiğini söyleyen Büyükataman, "CHP kırmızı halılarla karşıladığı DEM Parti'nin işgaline uğramıştır. Türkiye’nin yükselişini sekteye uğratmaya çalışan bu zihniyete milletimiz, sandık önünde kırmızı kartı gösterecektir." diye konuştu.

Partisinin Bozüyük Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışında konuşan, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Türk milletinden aldıkları güç ve üretken belediyecilik vizyonlarıyla MHP'yi zafere ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

"CHP, DEM'İN İŞGALİNE UĞRAMIŞTIR"

Tüm teşkilatlarıyla tam kadro sahada olduklarını anlatan Büyükataman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimizi ve devletimizi kuşatma altına almak isteyen, her gün farklı isimle karşımıza çıkan, bayatlamış zillete karşı büyük Türk milletiyle omuz omuza yürüyoruz. 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerden bu yana başta büyükşehirlerimiz olmak üzere, CHP’nin elinde bulunan belediyelerin tamamı vatandaşa hizmet götürmekten acizdir ve liyakatsiz kadroların yönetimi altındadır. Bugünkü CHP, çizgisinden çıkmış, tükenmiş ve kırmızı halılarla karşıladığı DEM Parti'nin işgaline uğramıştır. CHP, artık ne yazık ki Mustafa Kemal Atatürk'ün CHP'si değildir."

"İŞ BİLMEYENLERE BOZÜYÜK, DAHA FAZLA TAHAMMÜL ETMEYECEKTİR"

CHP belediyeciliğinin sınıfta kaldığını belirten Büyükataman, hizmetten mahrum kentlerin CHP'nin elinden kurtarılması gerektiğini savundu.

Büyükataman, "İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunmayanlara Bozüyük, daha fazla tahammül etmeyecektir. Yerel yönetimler vasıtasıyla, Türkiye’nin yükselişini sekteye uğratmaya çalışan bu zihniyete aziz milletimiz, sandık önüne geldiğinde kırmızı kartı gösterecektir. İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı Bozüyük’te üç hilal dalgalanacak, aziz milletimiz Milliyetçi Hareket Partisinin insanı ve hizmeti önceleyen belediyecilik anlayışına kavuşacaktır." dedi.

 

 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...