Rakip adaylar bu kez sandıkta değil sokakta mücadele etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Rakip adaylar bu kez sandıkta değil sokakta mücadele etti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sert geçen seçim süreci, Denizli'de renkli görüntülerle sürüyor. CHP Babadağ Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Kumral çocuklar için dağıtılan futbol topuyla oynadı. Tebessüm ettiren anlara ilişkin konuşan Üstündağ, "Aynı ilçede birbirimizi tanıyan kişileriz. Seçim var diye küsmek darılmak olmaz. Rakip olsak da düşman değiliz" dedi. 

Yerel seçimlere bir ay kala, başkan adayları çalışmalarına hız verdi. Sokak sokak gezerek seçmenlerle buluşan adayların yarışı Denizli'de sanılanın aksine renkli görüntülere sahne oldu. 

CHP Babadağ Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ, ilçede diğer başkan adaylarıyla sevgi ve saygı içinde seçim çalışmalarının sürdüğünü söyledi.  Zaman zaman şakalaştıklarını belirten Üstündağ, çocuklar için futbol topu dağıttığı sırada rakibi AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile top oynaması tebessüm ettirdi. 

'RAKİP OLSAK DA DÜŞMAN DEĞİLİZ'

Babadağ’da örnek bir seçim çalışması gerçekleştirdiğini ve bunun da devam edeceğini belirten Aday Fuat Üstündağ, “Aynı ilçe de birbirimizi tanıyan kişileriz. Seçim var diye küsmek darılmak olmaz. Rakip olsak da düşman değiliz. İlçemizde 4 pazaryeri var illaki her hafta, her gün karşılaşıyoruz.

Rakip adaylar bu kez sandıkta değil sokakta mücadele etti - 1. Resim

Birbirimize sarılıyoruz, çay, kahve ve yemek teklifinde bulunuyoruz. Bu her yerde böyle olmalıdır. Babadağ örnek olmalı, maalesef bazı seçimlerde seçim başka boyutlara çıkıyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Halkımıza bu seçimde olduğumuz gibi huzurlu, güvenli, sevgi ve saygı dolu bir Babadağ sunmalıyız.

Rakip adaylar bu kez sandıkta değil sokakta mücadele etti - 2. Resim

Gençlerimize bizler örnek olmalıyız. Bizim görevimiz aslında şimdiden başlıyor. Bizler kimseyi ayrıştırmadan, sen ben demeden herkes ile kucaklaşıyoruz, bunu da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...