Yeşilay’dan bağımlılara danışmanlık merkezi

Düzenleyen:
Yeşilay’dan bağımlılara danışmanlık merkezi

SAĞLIK Haberleri

Cerrahpaşa’da hizmete açılan binada bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz danışmanlık yapılacak.

Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye Yeşilay Cemiyetinin bağımlılara ve bağımlı yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon hizmeti vermek üzere faaliyete geçirdiği Yeşilay Danışmanlık Merkezinin (YEDAM) Cerrahpaşa Hizmet Binası’nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Kurtulmuş, uyuşturucu ile mücadeleninin önemine değinerek, “Özellikle uyuşturucunun bir ayağının da terör olduğunu unutmayın. Latin Amerika’daki terör örgütlerinin, Türkiye’deki PKK terör örgütünün aynı zamanda uyuşturucu ticaretinin önemli merkezlerinden birisi olduğunun altını çizmek isterim” dedi. Kurtulmuş, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede her kesimin üzerine düşen sorumluğu bir millî görev olarak kabul edip, bu şekilde çalışması gerektiğini aktardı.

Yeşilay Danışmanlık Merkezinin (YEDAM) Cerrahpaşa Hizmet Binası açılış törenine Bakan Kurtulmuş’un yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Yeşilay’ın bağımlılık mücadeleye maddi destek sağmak için başlattığı ‘Yeniden Başlasın’ kampanyasına destek verenler arasında bulunan Kanal D haber ana haber spikeri Serdar Cebe, sanatçı Muazzez Ersoy, eski millî futbolcu Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber, dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yazar Ece Vahapoğlu, eski rallici arkadaşımız Burcu Çetinkaya da katıldı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...