Milli Savunma Bakanı Akar oyunu Kayseri’de kullandı: Söz sırası milletimizde

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için oyunu Kayseri’de kullandı. Gazetecilere konuşan Bakan Akar, seçimlerin “büyük ve güçlü Türkiye” için hayırlı olmasını diledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi kapsamında oyunu kullandı.

Bakan Akar, oyunu kullanmak için "Taş Mektep" olarak bilinen Kayseri Lisesi'ne geldi.

İhlas Haber Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre 1097 numaralı sandıkta oyunu kullanan Akar, mührü teslim etmesinin ardından oy zarfını sandığa attı.

Milli Savunma Bakanı Akar oyunu Kayseri’de kullandı: Söz sırası milletimizde

"BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE" VURGUSU

Akar, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Seçmenlerin herkesi dinlediğini ifade eden Akar, “Artık söz sırası milletimizde. Güven ve huzur içinde serbestçe kararlarını verecek ve oylarını kullanacaklar. Oy verme işleminden sonra da huzur ve güven içinde sonuçları alacağız. Değerli vatandaşlarımızın kararına hepimiz saygı duyacağız. Şimdiden sonucun ülkemize, milletimize, devletimize bekamız, refahımız için, büyük ve güçlü Türkiye için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” yorumunu yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...