'O seneyi iyi biliyoruz'

Düzenleyen:
'O seneyi iyi biliyoruz'

SPOR Haberleri

Terim’in “Kadıköy’de bizim güzel anılarımız var” sözlerine Kartal “O gün hangi şartlarda sizin nasıl şampiyon olduğunuzu iyi biliyoruz” dedi

Kadıköy’de bir Fenerbahçe-Galatasaray derbisi daha geldi geçti. Ancak derbinin ardından karşılıklı söz düellosu sürüyor. Fatih Terim’in maçtan sonra söylediği “Kadıköy’de bizim güzel anılarımız var” sözlerine Başkan Vekili Semih Özsoy’dan sonra o dönem Aykut Kocaman’ın yardımcılığını yapan İsmail Kartal’dan da cevap geldi. Tivibuspor’da bir programa katılan Kartal “O gün hangi şartlarda sizin nasıl şampiyon olduğunuzu bizler biliyoruz. Herkes de biliyor. Unutmadık, unutturmayacağız. Bunun özeti bu. Sadece kurşunlanma değil. Kurşunlanmanın haricinde de o sene şampiyonluğu kaybettik” dedi. 
> Operasyon iması
Kartal “Bu işler böyle konuşulursa o zaman Erciyes, Akhisar ve Başakşehir maçını da izlesinler. Dört kırmızı kart gördük Başakşehir maçında. Erciyes maçında verilmeyen penaltımız, Akhisar maçında verilmeyen kırmızı kart... Geçmişe dönerek bir şeyleri geri getiremeyiz” çıkışında bulundu. Önceki günkü derbi sonrası “Galatasaray’ı belki de şampiyonluktan ettik” sözleri çok konuşulan teknik direktör Ersun Yanal da oyuncularına “Derbileri kaybetmiyoruz ama deplasmanda da kazanamıyoruz” diyerek Alanya maçında çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...