Puanlar için oynayın

Puanlar için oynayın

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde ekiplerimiz zorlu maçlara çıkacak ve skorlar gruptaki şansı belirleyeceği gibi ülke puanını da etkileyecek.

Perşembe demek futbolda UEFA Avrupa Ligi demek. Bu gece üç ekibimiz Avrupa sahnesinde dördüncü maçlarına çıkacak. Geçen üç maçlık periyotta genel durumumuz hiç de iç açıcı değildi. Son sıradaki Beşiktaş’ın ve üçüncü sırada bulunan Trabzonspor’un gruptan çıkma adına işleri zor. Abdullah Avcı yönetimindeki Kara Kartal, Braga deplasmanında, Ünal Karaman yönetimindeki bordo-mavililer de Rusya’da Krasnodar karşısında kazanmak zorunda. Aksi bir sonuç erken havlu atma manasına geliyor.

Başakşehir tura yakın
UEFA arenasında tek galibiyetimizi Medipol Başakşehir ile almıştık ve o da şu anda grubunda ikinci durumda. Ekibimiz İstanbul’da 1-0 ile geçtiği Avusturya temsilcisi Wolfsberger’i bu akşam da devirirse gruptan çıkma adına büyük avantaj sağlayacak. Ayrıca iki sene sonra Avrupa kupalarına katılım anlamında 11. sıraya gerileyen ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılımı tehlikeye sokan ülkemize puan ve puanlar kazandırmak şart.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...