Galatasaray'dan sol beke takviye: Marcelo Saracchi

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Galatasaray'dan sol beke takviye: Marcelo Saracchi

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray'da da gündem sol bek. Sarı kırmızılılar, Nagatomo ve Emre Taşdemir’in yetersiz performansı sonrası Uruguaylı futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamak için anlaşma sağladı.

Galatasaray sol beki Almanya'da buldu: Saracchi... Devre arasında kadroyu tamamen revize etmeye hazırlanan Galatasaray’da, yoğun çalışmalar devam ediyor. Sarı- Kırmızılılar’ın takviye etmeyi planladığı pozisyonlardan biri de sol. 33 yaşındaki Nagatomo ile yolları ayıracak olan, Emre Taşdemir’in bu bölgedeki performansını da yetersiz bulan Sarı-Kırmızılılar, rotayı Almanya’ya çevirdi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Bundesliga’da Leipzig forması giyen 21 yaşındaki Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi ile görüşen Galatasaray Yönetimi’nin, hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray’ın, genç futbolcuyu 1.5 sezonluğuna kiralayacağı, böylece önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını da şimdiden tamamlayacağı belirtiliyor.

Vatandaşı Muslera’ya danıştı
Aynı zamanda Galatasaray kalecisi Fernando Muslera’nın da vatandaşı olan ve milli takımda birlikte forma giyen Marcelo Saracchi, geçtiğimiz yıl, 12 milyon Euro gibi bir yatırımla River Plate’ten transfer edildi.

Ancak bu sezon formayı Halstenberg’e kaptıran genç yetenek, daha fazla süre almak istediği için menaceriyle birlikte arayışa geçti. Muslera’yla da görüştüğü öğrenilen Saracchi’nin, Galatasaray’ın sunduğu projeye son derece sıcak yaklaştığı ve bu nedenle teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...