Dönüm maçı Fransa!

Dönüm maçı Fransa!

SPOR Haberleri

Son dünya şampiyonunu yenmelerinin kendilerine güven aşıladığını söyleyen ay-yıldızlı oyuncular “Kenetlenmiş bir takımız, EURO 2020’de başarılı olacağız” sözü verdi.

Bundesliga takımlarından Fortuna Düsseldorf’da top koşturan millî futbolcularımız Kenan Karaman ile Kaan Ayhan, yaklaşan EURO 2020 için heyecanlı olduklarını söyledi. Geçirdiği zatürre sebebiyle millî takımın grupta oynadığı son iki maçta forma giyemeyen Kenan, millî takımın elemelerde çok başarılı bir iş çıkardığını söylerken “Fransa maçı dönüm noktası oldu. Birbirimize inanmaya başladık, bütün ülke millî takımda parlayan bir ışık gördü. Ülke ve takım birbirine kenetlendi. Takım içinde güzel bir arkadaşlık ruhu meydana geldi. Bu da maçlarımıza yansıdı” dedi.

Şansımız yüksek
Öte yandan aynı takımda forma giyen bir diğer millî oyuncumuz Kaan Ayhan da şampiyonadaki şansımızın yüksek olduğunu söyledi. Millî takım kadrosunun büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Kaan “Bu potansiyeli iyi kullanıp büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Fransa maçlarıyla ülkede nasıl bir sevinç olduğunu gördük. İnşallah Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olacağız. Aynı sevinci yeniden yaşatmayı çok istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...