'Başarı sizin hata bizim'

'Başarı sizin hata bizim'

SPOR Haberleri

VAR’ın doğru bir şekilde uygulandığını belirten Nihat Özdemir “Başarı geldiğinde onlar sahipleniyor aksi hâlde TFF, MHK ve hakemler suçlanıyor” dedi.

2019-2020 Sezonu Merkez Hakem Kurulu Kış Semineri Antalya Belek’te start verdi. Törene katılan TFF Başkanı Nihat Özdemir önemli açıklamalar yaptı. Hakemlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Özdemir “Futbolcular, taktiği veren teknik direktörler, takımları kuran yöneticiler de hata yapıyor ama nedense en çok eleştirilen, tartışılan hakemler oluyor, başaktör hâline getiriliyor. Başarı geldiğinde onlar sahipleniyor, başarısızlıkta TFF ve MHK, hakemler suçlanıyor” dedi.

UEFA da beğeniyor
Hakemlere ilk yarıdaki performansları için teşekkür eden Özdemir VAR uygulaması konusunda da “Süper Lig’de 153 maçta, VAR ile 65 karar düzeltildi. İlk yarıya baktığımızda, VAR’a gidilen 69 pozisyonun sadece dördü değişmemiş. Yani VAR’ın gereksiz yere değil doğru kullanıldığını açık ve net bir şekilde söyleyebiliriz. Bugün UEFA’da VAR uygulamalarımız beğeniliyor” diye konuştu.

HAKEMLERE TAVSİYE
Cezayı hemen  sahada verin

TFF Başkanı Nihat Özdemir, hakemlere çağrıda bulundu. Özdemir, “Ne olursa olsun, gördüğünüzü, doğru bildiğinizi çalın. Sahada ister futbolcu, ister teknik adam, ister koridorda yönetici olsun, saygısızlığa prim tanımayın, duygusal davranmayın, yapanın cezasını anında verin” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...