Moses piyangosu! 10 milyon avro...

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Moses piyangosu! 10 milyon avro...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Serie A devi Inter, bonservisi Chelsea'de bulunan Victor Moses için satın alma opsiyonu 10 milyon avro olan bir kiralama teklifinde bulundu.

İtalya Serie A ekilerinden Inter, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ancak sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Victor Moses için kesenin ağzını açtı.

Sky Sports muhabiri Nicolò Schira, Inter'in Victor Moses için Premier Lig temsilcisi Chelsea'ye 10 milyon avro teklif ettiğini öne sürdü.

Habere göre; yetenekli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Inter, satın alma opsiyonu olarak 10 milyon avro belirledi.

Chelsea'nin söz konusu teklifi kabul ettiği ve yapılacak sağlık kontrollerinin ardından transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

Inter, son yıllarda sık sık sakatlık yaşayan Victor Moses'in sağlık durumundan emin olmak adına sağlık kontrollerini bekleyerek garanti almak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...