Derbiyi kılık değiştirerek izleyen eski futbolcuyu kimse fark etmedi!

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
Derbiyi kılık değiştirerek izleyen eski futbolcuyu kimse fark etmedi!

SPOR Haberleri  / Milliyet

Fenerbahçe'nin efsane isimleri arasında yer alan Diego Lugano, dün akşam oynanan Galatasaray derbisini Okul Açık tribününde taraftarların arasında izledi. Lugano kılık değiştirerek girdiği tribünden paylaşımlarda bulundu.

LUGANO'DAN SÜRPRİZ 
Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından biri olarak gösterilen Diego Lugano büyük bir sürprize imza attı.

KILIK DEĞİŞTİRDİ 
Uruguaylı efsane derbiyi taraftarlarından arasında kılık değiştirerek izledi.Lugano o anları Instagram hesabından story olarak paylaştı.

OKUL AÇIK'TA İZLEDİ 
Maç öncesi taraftarlarla birlikte derbiyi izleyeceği iddia edilen Lugano, bu hayalini gerçekleştirdi. Uruguaylı efsane oyuncu Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Okul Açık'ta taraftarlarla birlikte izledi.

Derbiyi kılık değiştirerek izleyen eski futbolcuyu kimse fark etmedi!

MAÇ ÖNCESİNDE KADIKÖY'DE DOLAŞTI 
Maç öncesi Kadıköy'de taraftarların arasına karışan Diego Lugano, Fenerbahçe'nin kaydettiği golün ardından büyük bir sevinç yaşadı.

'HARİKA BİR DUYGU' 
Lugano, hikayesinde 'Derbiyi taraftar gözüyle yaşayıp izlemek harika bir duygu' ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...