Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belhanda giderse Doumbia Aslan olacak

Belhanda giderse Doumbia Aslan olacak

SPOR Haberleri

Albayrak’ın “İyi oynayanlar da satılır” diyerek mesaj gönderdiği Belhanda Fransız ya da Arap takımlarından gelen tekliflere ‘evet’ derse, sarı-kırmızılılar Doumbia’yı alacak

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray Stoke City’den kiraladığı Etebo hamlesi sonrası orta sahaya bir takviye daha yapmak için bütün şartlarını zorluyor. Sarı-kırmızılılar takımda kalıcı, katkı verdikten sonra değeri de artacak bir yatırım oyuncusu olarak gördüğü İdrissa Doumbia’yı radarına aldı. Cimbom maddi imkânları sınırlı olduğu için Doumbia’yı mecburi satın alma opsiyonu ile kiralamak için çaba gösteriyor.

Sporting oyuncuyu satmak istiyor
Ancak Sporting Lizbon ekibi bu teklife sıcak bakmıyor. Portekiz ekibinin niyeti oyuncuyu ancak bonservisi ile birlikte satmak yönünde. Gelinen bu noktada Galatasaray, Lizbon’dan ek süre talep etti. Bu sırada sezona iyi bir giriş yapan Belhanda’yı elden çıkarmak için girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar oyuncunun menajeri ile birlikte Faslı yıldızı gitmeye ikna etmeye çalışıyor.

Birini seç Belhanda
Şayet bu hafta Belhanda ikna olur ve kendisine Nice’in yanı sıra Arap takımlarından gelen tekliflerden birini kabul ederse Doumbia konusu çözüme ulaşabilecek. Portekiz takımının oyuncusu için yaklaşık 7 milyon bonservis bedeline ‘tamam’ demeye hazır olduğu öğrenilirken, bu bedel üzerinden pazarlıklar yeniden başlayacak.

Tekrarı yok bunun
Lige iyi bir başlangıç yapan G.Saray, Avrupa Ligi’nde de yoluna devam etmek istiyor. Tek maçlı eleminasyon sisteminde Azerbaycan’ın Neftçi Bakü takımı ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim oyuncularına ikazlarda bulundu.

Rakibi küçümsemeyin
Rakibi asla küçümsememeleri gerektiğini anlatan Fatih Hoca “Bu maçın ‘pardon’u yok. Onlar da tek maçı fırsat olarak göreceklerdir. Telafisi olmayan bir 90 dakika oynayacağız, hata istemiyorum” ifadelerini kullandı. Terim, Gaziantep maçındaki kadroyu bozmayı düşünmüyor.

Aslan gol gol
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Neftçi Bakü mücadelesinin hazırlıklarını dün sabah Florya’da sürdürdü. Sarı-kırmızılılar teknik direktör Fatih Terim nezaretinde yandan orta ve duran toplarla gol çalışması gerçekleştirdi.

Terim’le aramız iyi
Galatasaray yönetiminin satarak para kazanmak istediği Younès Belhanda yayıncı kuruluşa verdiği röportajda teknik direktör Fatih Terim ile iyi anlaştığını söyledi. Faslı yıldız “Fatih Hoca ile aramız iyi. Onunla çalışmak benim için büyük zevk. Falcao’nun güçlü dönmesi bizi sevindiriyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...