Josef De Souza kalıcı olmak istiyor

Josef De Souza kalıcı olmak istiyor

SPOR Haberleri

Brezilyalı orta saha, "Göstereceğim performansla sonraki sezon da takımda olacağımdan eminim" dedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Josef de Souza, basın mensuplarının karşısına çıktı. Birçok kulüpten teklif almasına rağmen Beşiktaş'ı tercih ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Bu zamana kadar hep şampiyon olmak isteyen kulüplerde oynadım. Beşiktaş da bunlardan biri" dedi. Sözleşmesindeki 1+1 maddesine de açıklık getiren Brezilyalı, "Bu maddeyi Beşiktaş Kulübü istedi. Benim yapmam gereken bu sene en iyi performansımı göstermek. Ben iyi olduğum sürece o maddenin geçerli olacağını düşünmüyorum" sözlerini kullandı.

Yalçın’a övgü
Gelecek sezon da takımda kalacağından emin olduğunu vurgulayan 31 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Sergen Yalçın'la da çok iyi anlaştığını belirterek, "Kendisi çok tecrübeli bir isim. Bizim düşüncelerimize de değer veriyor. 'Bu durumdan nasıl çıkıp zirve yarışının içine gireriz' gibi şeyler konuşuyoruz. Çok iyi bir takımız. İyi bir başlangıç yapmadık ama önemli olan nasıl bitirdiğimiz" dedi. Kendisine büyük ilgi olduğunu kaydeden Josef de Souza, "Bana Beşiktaş'ta gösterilen sevgiye sahada çok iyi bir şekilde cevap vermem lazım" dedi.

Taraftarı istiyor
Daha önce Beşiktaş taraftarı önünde birçok maça çıktığını söyleyen Josef de Souza, "Benim için inanılmazlardı. Onların tribünlere geri dönmesi bizim en büyük itici gücümüz" olacaktır" dedi.

TOPLU GÖSTERİM
Transferler tanıtılacak

∂ Siyah-beyazlıların bu sezonki transferleri için bugün 14.00'te Vodafone Park'ta bir tanıtım günü düzenlenecek. Etkinliğe katılacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolcularla ilgili düşüncelerini paylaştıktan sonra gündeme ilişkin konularda açıklamalar yapacak.

ÂDEM LJAJIC:
Yarışta olacağız

∂ Kartal'ın suskun yıldızı Âdem Ljajic sessizliğini bozdu. Millî takım kampında açıklamalarda bulunan Boşnak asıllı oyuncu, "Beşiktaş'ta yeni bir yapılanma var. Yeni bir takımız ve yeni bir felsefemiz var. Son ana kadar şampiyonluk yarışında olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...