Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana’ya çok yakıştı

Adana’ya çok yakıştı

SPOR Haberleri

Törene canlı yayınla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Kasapoğlu’na “Stat etrafının peyzaj ve çevre düzenlemeleri de bitirilsin” talimatını verdi

Adana’nın köklü kulüpleri Adanaspor ile Adana Demirspor’un ortaklaşa kullanacağı Yeni Adana Stadı dün törenle hizmete girdi. 102 dönüm arazinin 43 dönümlük bölümü üzerine inşa edilen stadyum, 6 kat yüksekliğinde, 33 bin kişi kapasiteli olarak tasarlandı. Stadyumda 10 asansör, 2 yürüyen merdiven, 104 turnike, basın ve VIP tribünü yer alıyor.

Daha güzel olacak
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun gerçekleştirdiği açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayınla bağlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Kasapoğlu’na “Stadyumun etrafında peyzaj ve çevre düzenlemesini süratle bitirmemiz buraya ayrı bir güzellik katacaktır. Bir an önce bitirelim" talimatını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...