Pelkas: İmkânsız değil!

Pelkas: İmkânsız değil!

SPOR Haberleri

Zirve yarışında Beşiktaş’ın büyük avantajı olduğunu kabul eden Pelkas, “Ne olursa olsun, biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Henüz bir şey bitmedi” dedi.

M. Emin Uluç

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas, sarı lacivertlilerin resmî kıyafet sponsoru Damat'ın sosyal medya adresinde 'Kısa Sorular Net Cevaplar' adlı programda soruları cevapladı. Yunanistan ile Türkiye arasında mantalite farkı olmadığı için çok kolay adapte olduğunu söyleyen Pelkas, “Geldiğim günden beri elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarımızın sevgisini hissediyorum” derken “Pandeminin bitmesi ve statların dolması için dua ediyorum. Çılgın taraftarımızı sadece YouTube’dan izledim. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” ifadesinde bulundu.

Pes etmek yok
Sürekli kendini geliştirme çabasında olduğunu dile getiren Pelkas, “Tutkunuzu sonuna kadar yansıtmak, konsantrasyonunuzu yüksek tutmak zorundasınız” derken olumsuz yorumların kendisini daha fazla motive ettiği itirafında bulundu. Şampiyonluk yarışına da değinen Yunan yıldız, “Şu anda Beşiktaş’ın 4 puan gerisindeyiz. Ayrıca onların bir maçı da eksik. Ama savaşmaya devam edeceğiz. Tek yapmamız gereken bu. İnanmak ve savaşmak. Maç maç gidiyoruz. Bu yolun sonunda şampiyon da olabiliriz” sözleriyle yarışı sonuna kadar sürdüreceklerini vurguladı.    

Kenan söz verdi
Fenerbahçe, Fortuna Düsseldorf’la sözleşmesi sona erecek Kenan Karaman’la prensip anlaşması sağladı. Galatasaray’ın ve Trabzonspor'un da gündeminde olan 27 yaşındaki millî forvetle söz kesildi. Emre Belözoğlu’nun Kenan’la bizzat görüşerek transfer için ikna ettiği öğrenildi.

EVE DÖNÜYOR
Novak’a talip var

∂ Filip Novak’a ülkesinden teklif geldi. Çek ekibi Slavia Prag, 30 yaşındaki millî oyuncuya talip oldu. 2023’e kadar sözleşmesi olmasına rağmen Novak’ı elden çıkarmak isteyen Fenerbahçe, bu teklife sıcak bakıyor.

BEŞ POZİTİF VAR
Basketbol kırılıyor!

∂ Fenerbahçe Beko'da Basketbol Takımı'nda yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan kişi sayısı 5'e yükseldi. Yapılan açıklamada, iki test gününde pozitif çıkanların izolasyon ve tedavi süreçlerinin başladığı duyuruldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...