Terim’e vize yok

Terim’e vize yok

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı “Geleceğin takımını kuruyoruz. Fatih Terim’in millî takımın başına geçmesi gibi bir olaya taraf olmayız ve izin vermeyiz” dedi

Şenol Güneş’in ayrılığı sonrası A Millî Futbol Takımı için teknik adam arayışları devam ediyor. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, göreve Fatih Terim'in çağrılması durumunda buna izin vermeyeceklerini söyledi. Elmas, “Biz Hoca'mızla uzun vadeli plan yaptık. Galatasaray'ın geleceğine etki edecek bir takım kuruyoruz. Dolayısıyla böyle bir şeye asla taraf olmayız ve izin vermeyiz. Hoca'mızın da böyle bir teklifi kabul edeceğini zannetmiyorum” dedi.

Cezamıza rağmen...
Cezalı olması rağmen Trabzon’a giden ancak maçı protokol tribününden seyredemeyen Burak Elmas, “Cezalı olsak da bu bizim takımımızın yanında olmamızı engellemeyecek. Bundan sonra da cezamız sürecince takımlayız. Umarız Türk futbolu arzu ettiğimiz gibi her şeye herkese eşit mesafede adil ve dürüst yönetim şartlarına kısa zamanda kavuşur. Bunun için de Galatasaray olarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...