Ali Koç topa tuttu! 'Tarihin en aşağılık sezonu'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ali Koç topa tuttu! 'Tarihin en aşağılık sezonu'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Koç, “Trabzonspor maçı, bardağı taşıran damladır. Trabzon’daki olay tamamen organize ve belli bir amaçla bizi şampiyonluktan etmek üzerine kurulmuş bir örnektir” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mart ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısında sert açıklamalarda bulundu. Trabzon’da yaşanan olayları “Organize bir kötülük” olarak niteleyen Koç’un sözlerinden öne çıkanlar şöyle: “Bu gidişat gidişat değil, kabul edilemez bir gidişat. Ne hikmetse hiçbir kulübün başına gelmeyecek tek olay bizde 15-20 senede defalarca başımıza geldi. Fenerbahçe mağduru filan da oynamıyor. Nasıl olur da bir kulübün başına bütün bunlar gelir, bizi yönetenler nasıl buna müsaade eder anlamıyorum…”

BUNUN ADI ZORBALIK

“Sanmayın ki duygusal bir karar aldık ve düşünmeden taşınmadan 2 Nisan’a gidiyoruz. Trabzonspor maçı kesinlikle toplanmamızın nedeni değildir. Bardağı taşıran damladır. Trabzon’daki olan bize göre tamamen organize, belli bir hedef doğrultusunda. Organize kötülüğün tavan yaptığı örneklerden bir tanesi. Bu güvenlik zafiyetini hiç kimse açıklayamaz. Bizim stadımıza kadın çalışanlar ruj bile sokamıyor. Bir kez daha Fenerbahçe’nin şampiyonluk hedefi zorbalık ile elinden alınacaktı. Trabzon Emniyeti’nin zaafı büyük.”

İNŞALLAH CEZA VERMEZLER

“Türk futbol tarihi bundan daha aşağılık bir sezon yaşamamıştır. Belki başka ülkelerde 50 sezonda olmuyordur, biz 5 ayda yaşadık. Niye sevkler yapılmadı? Ne bekleniyor? Seçimle ne alakası var? Duyum almaya başladık. Bizim futbolcularımıza ceza verilecekmiş. Onların menfaatleri açısından inşallah vermezler. Çünkü Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Fenerbahçeli futbolcuların  linç mi edilmesi gerekiyordu? O bayrak Mert Müldür’ün vücuduna girince mi işin ciddiyetini anlayacağız?”

ALİ KOÇ'TAN İNCİLER

  • “Bu gidişat kabul edilemez. Lütfen 2 Nisan’da Fenerbahçe olarak tüm Türkiye’ye artık ‘Yeter’ demenin zamanının geldiğini gösterelim”
  • “TFF, Süper Kupa biletlerini satışa çıkardı. Biz çıkarmadık. Lütfen 7 Nisan için bilet talebi, seyahat organizasyonu yapmayın. 2 Nisan’ı bekleyin”
  • “Operasyon Pendikspor maçında başladı. 2006 Denizli’de çaldıkları şampiyonluğumuzdan daha çok durdu maç. Pendikspor’un böyle başka maçı var mı?”
  • Sevkler olmadı. Neden olmadı diyoruz? ‘Adana maçını etkilemez’ diyorlar. 7’sinde maç var, onu etkiler mi? O maça mı hazırlanıyorsunuz?”
  • “Bekir Bey’in, Rahmi Koç ile ilgili sözleri işi yanlış yere çekti. Rahmi Koç’un sözünden çıkmayacak olsam başkan olmazdım. Aileyi karıştırmayalım”
  • “Yalan! Her şeyiniz yalan! Hele bir tanesi var, hayatı yalan! Deprem için yardım yaparken bile. Bunu yalan makinesine bağlayın, makineyi bozar”
  • “Bize göre Trabzon emniyetinin büyük zaafı olmuştur, emniyet müdürünün hâlâ görev olması da bizlere bir mesajdır, onu da söyleyeyim”
  • “Hocaya 2-0 öndeyken ‘Sahadan çekilebilirsiniz, yetki sizindir’ diye mesaj attım. Ben İstanbul’dan maçın nereye gideceğini gördüm, emniyet görmedi”

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...