Arda Güler için tarihi an! Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüşecek, konu kapanmazsa…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’den 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle İspanya devi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanya medyasından düşmek bilmiyor. Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan milli yıldız Ancelotti’nin gözüne girmek için her yolu deniyor. En son maçta ısınmadan sonra yelek fırlatan Arda Güler’in Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile özel bir görüşme yapacağı öne sürüldü.

Yaz transfer döneminde Real Madrid’e transfer olan ve tüm Türkiye’nin alkışını toplayan Arda Güler, uzun süredir yeşil sahalarda kendine yer bulamıyor. Sakatlıklarından sonra Carlo Ancelotti’den forma isteyen Güler, halen aradığı şansı bulamadı. İspanya basınında çıkan son haberler ise şaşırttı. Genç yıldız Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile özel bir görüşme yapacak. O konu çözülmezse üstü çizilecek. 

ANCELOTTİ ÖZEL OLARAK KONUŞTU

Yaz dönemindeki antrenmanlarda sakatlanan Arda Güler 6 boyunca sahalardan uzak kalmıştı. İyileşmesinin ardından sahalara geri dönüş yapan Güler, bu seferde Ancelotti engeline takıldı. 

Arda Güler için tarihi an! Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüşecek, konu kapanmazsa…

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Ancelotti’nin Arda Güler ile özel bir konuşma yaptığı ve genç yıldızdan daha da iyi performans göstermesi gerektiğini vurguladı. 

ARDA GÜLER İÇİN TARİHİ AN 

Realmadrid Exclusivo'nun haberine göre ise Real Madrid'de henüz beklediği süreleri bulamayan 18 yaşındaki futbolcu, geleceği için endişeli ve öfkeli. Haberin devamında Arda Güler'in kulüp başkanı Florentino Perez ile bir görüşme yapacağı ifade edildi. 

Arda Güler için tarihi an! Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüşecek, konu kapanmazsa…

Milli futbolcunun daha fazla forma giymek ve bu duruma bir çözüm bulmak istediği ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...