Arsenal'in yıldızı Jorginho Kanarya'yı istiyor

- Güncelleme:
Arsenal'in yıldızı Jorginho Kanarya'yı istiyor

SPOR Haberleri

Manchester City maçının kadrosuna da alınmayan 31 yaşındaki oyuncunun, hocası Arteta ile görüşüp transfer izni istediği yazıldı. İtalyan oyuncunun sadece bir yıllık sözleşmesi kaldı

Avrupa basınında bir süredir Jorginho Frello’nun Fenerbahçe ile adı anılıyordu. Hatta bu öyle bir anılmaydı ki oyuncunun sarı lacivertli kulübe gitmek için her şeyi yaptığı belirtiliyordu. Ve Arsenal’in önceki gece Manchester City ile oynadığı ve penaltılarda kazandığı Community Shield kupası finalinde o isim kadroda yoktu. Basında Brezilya asıllı İtalyan oyuncunun Fenerbahçe’ye transferinin tamamlanması için hocası Arteta ile görüşüp kadroda yer almak istemediği iddia edildi. Bazı kaynaklar ise oyuncunun kas problemi sebebiyle kadroda olmadığını belirtti.

GİDECEKLER DE OLACAK

Şu anda sarı lacivertli yönetim transferde topa basmış gibi görünüyor. Dzeko ve Tadic transferiyle ses getiren Ali Koç yönetimi, Milan’ın yıldızı Krunic konusunda da ciddi mesafe almıştı. Ondan da cevap bekleniyor. Ayrıca sol kanat konusunda da Lyon’dan Ekambi’ye teklif yapılmış ve düşünmek için süre verilmişti. Elde de yabancı konusunda şişmiş bir kadrosu olan yönetim bir yandan da düşünülmeyen oyuncularla zarar etmeden ayrılmanın yollarına bakıyor. Önümüzdeki hafta hem gelen hem de giden konusunda hareketli günler yaşanması bekleniyor.

F.BAHÇE’DEN AYRILDI…

Fenerbahçe’de istenmeyen adam olan Diego Rossi yeni takımı Colombus Crew’e imza atmak için ABD’ye gitti. Havaalanında büyük coşkuyla karşılanan Rossi için Colombus Crew Başkanı “Diego heyecan verici, kabiliyetli bir oyuncu. Gol atma ve pozisyona sokma konusunda doğal bir yeteneğe sahip” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...