Aslan kükredi

Aslan kükredi

SPOR Haberleri

Temsilcimiz rakibini Diagne, Kerem, Feghouli ve Emre Kılınç'ın golleriyle saf dışı etti, Avrupa Ligi'nde play-off'a kaldı. Şimdi rakip Randers

Şampiyonlar Ligi’nde erken veda eden Galatasaray, İstanbul’da berabere kaldığı St. Johnstone’yi deplasmanda 4-2 yenerek UEFA’da yoluna devam etti. Sarı kırmızılılar ilk yarıda öne geçmesine rağmen seri şekilde yapılan bireysel hatalar sonrası soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitti. İkinci devre tempoyu biraz arttıran Aslan istediği golleri kısa sürede bularak PSV karşısında yaşadığı kâbusu bu sefer görmedi ve Avrupa’ya devam dedi.

Hatasaray
Galatasaray’ın tercih ettiği futbol anlayışında pasın çok önemli bir yeri var. Topa hâkim olup rakibin hata yapmasını beklemek üzerine inşa edilen anlayışta Aslan son dönemde, dün gece olduğu gibi kendi silahıyla vuruluyor. Basit hatalar kaleyi düşünmeyen St. Johnstone’ye fırsat olarak döndü. Luyindama üç hatalı pas yaptı Aslan 2 net pozisyon verdi, Feghouli’nin hatalı geri pasında Marcao tehlike olmaması için sarı kart gördü. İsmail elinden kaçırdı gol oldu.

Oyuncular turu istedi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, turla moral bulduklarını söylerken, "Oyuncularımız turu geçmeyi kafasına koymuştu. O zaman Galatasaray daha çok zevk veriyor. Mazeretleri sıralamadan, en iyisini yapmalıyız. Bizim ve oyuncuların karakteri olmalı. Böyle karakter koyarsanız, hem iyi oynarsınız, hem de kazanırsınız" vurgusu yaptı ve, "Feghouli ile şampiyonluklar yaşadık. Demek biraz konuşmamız gerekiyormuş. Kerem Aktürkoğlu'nun özel çalışmaları var, bizleri de dinliyor. Daha iyi olacak" sözlerini kullandı.

Sürpriz kadro
∂ İstanbul’da St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Galatasaray rövanş maçına dört farklı isimle çıktı. Fatih Terim sürpriz bir kadroyu sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam Arda, Diagne ve Feghouli’ye ilk on birde forma verirken, Mustafa, Babel ve Aytaç’ı kulübeye çekti. Kırmızı kart cezalısı olan Muslera’nın yerine ise tercihini İsmail'den yana kullandı.

Diagne yine attı
∂ G.Saray'da gönderilecek listenin başında yer alan Mbaye Diagne dün de ağları havalandırdı. Senegalli futbolcu sarı kırmızılıları öne geçiren golü atarak teknik heyet ve yönetime adeta mesaj gönderdi. Diagne Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PSV'ye de bir gol atmış fakat elenişe engel olamamıştı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...