Başkan adayı Serdar Adalı çok iddialı: Hedefimiz Devler Ligi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Başkan adayı Serdar Adalı çok iddialı: Hedefimiz Devler Ligi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hak edecek konumda sezonu tamamlamayı hedeflediklerini belirten Adalı, “Büyük yıldızlar sadece Devler Ligi için gelir” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Ankara’da Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Salı günü projeleri açıklayacağını söyleyen Adalı, diğer aday Hasan Arat’ın tanıtım gecesine atıfta bulunarak, “Ancak bizden öyle ışıklı gösteriler beklemeyin. Biz o paraları altyapıya harcayacağız” dedi. Malî kongrede mevcut yönetimi ibra edip etmeyeceğini açıklamayacağını söyleyen Adalı, “Orada herkes nasıl oy vereceğimi görecek. Şimdi bunu açıklayarak başkalarını etkilenmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ İSİM AÇIKLANDI

Birinci önceliklerinin takımı toparlamak olduğunu vurgulayan Serdal Adalı, “Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hak edecek konumda sezonu tamamlamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışacağız. Avrupa’nın bir numaralı kupasında olmayan bir takıma büyük yıldız gelmez” diye konuştu. Öte yandan Metin Keçeli’nin ardından Adalı’nın yönetim listesindeki ikinci isim Çağatay Abraş oldu. 1977 Bursa doğumlu Abraş, Sanko Holding’in Strateji İş Geliştim ve Kurumsal Gelişim Bölüm başkanlığını yürütüyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...