Basketbolda Türk takımlarının maçları ertelendi! Euroleague ve FIBA'dan deprem açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Basketbolda Türk takımlarının maçları ertelendi! Euroleague ve FIBA'dan deprem açıklaması

SPOR Haberleri

FIBA, Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının bu hafta yapacağı maçları erteledi. FIBA, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynayacak olan Galatasaray Nef, Darüşşafaka Lassa ve Bahçeşehir Koleji takımlarının bu hafta yapacağı maçların, Kahramanmaraş yaşanan deprem nedeniyle ertelendiğini duyurdu. THY Euroleauge'deki temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun maçları ertelenmişti. Basketbol kulüpleri Türkiye için taziye ve destek mesajları paylaştı.

Deprem felaketi nedeniyle Türkiye'de tüm spor karşılaşmaları iptal edilmişti. Türk takımlarının Avrupa'daki maçları da ileri bir tarihe ertelendi.

FIBA, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynayacak olan Galatasaray Nef, Darüşşafaka Lassa ve Bahçeşehir Koleji takımlarının bu hafta yapacağı maçların, Kahramanmaraş yaşanan deprem nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

FIBA'dan yapılan açıklamada, "Türkiye'de yaşanan yıkıcı olayların ardından, bu hafta Türk takımlarının oynayacağı FIBA Şampiyonlar Ligi maçları ertelendi ve maç tarihleri yeniden planlanacak" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/BsBasketbol/status/1622683548405710849

EUROLEAGUE VE EUROCUP MAÇLARI DA ERTELENDİ

THY Euroleauge'deki temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun maçları ertelenmişti. Basketbol kulüpleri Türkiye için taziye ve destek mesajları paylaştı.

7Days EuroCup’ta Çarşamba günü Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak olan Frutti Extra Bursaspor-JL Bourg maçı ertelendi.

Bursa ekibinden yapılan açıklamada, “Çarşamba günü 20.00'de JL Bourg ile oynanması planlanan EuroCup müsabakası, ülkemizde yaşanan afet ve sonrasında alınan Milli Yas kararı sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadelerini kullandı.

EuroCup'taki diğer temsilcimiz Türk Telekom'un maçı da ertelendi. 

https://twitter.com/EuroLeague/status/1622687064541040642

https://twitter.com/valenciabasket/status/1622690594551173214

https://twitter.com/Baskonia/status/1622691758617333814

TBF'DEN YARDIM KAMPANYASI

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

TBF'den yardım kampanyasıyla ilgili yapılana açıklamada, "Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve tüm ülkemizi derinden etkileyen depremle ilgili gelişmeleri üzülerek takip etmekteyiz. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere AFAD iş birliğinde İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda toplanacak yardımlar, ihtiyaç olan bölgelere ulaştırılacaktır. Tüm kulüplerimizin ve sporseverlerin desteğini bekliyoruz" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...