Beşiktaş'ın Ocak transferi yapabilmesi için gitmeleri şart

Editör:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ın Ocak transferi yapabilmesi için gitmeleri şart
Spor Haberleri

Beşiktaş, ocak ayı transfer döneminde kadroya takviye yapmak için öncelikle bazı futbolcularla yollarını ayıracak.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Yönetim, 14 yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle önce bu sayıyı azaltacak. Montero’nun, kiralık olarak gönderilmesi gündemde. Şu ana kadar bekleneni veremeyen Dele Alli ile yolların ayrılması düşünülmüyor. İngiliz futbolcunun çalışma azmi teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

KAAN EL YAKTI

Beşiktaş, Kaan Ayhan'ın transferinden ise vazgeçti. İtalyan ekibi Sassuolo'nun millî futbolcu için 5 milyon avro bonservis bedeli istemesi üzerine transfer görüşmeleri kesildi. Diğer yandan yönetim, N'Koudou'nun sözleşmesini uzatma konusunda aceleci davranmayacak. Yazın kontratı bitecek Kamerunlu futbolcunun form durumu yönetimin kararını belirleyecek.

4 İMZA BİRDEN

Beşiktaş Kulübü, futbol altyapısında forma giyen Burak Selver Yıldız (18), Emir Yaşar (16), Mustafa Erhan Hekimoğlu (15) ve Enes Cinemre (15) ile profesyonel sözleşme imzaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...