Beşiktaş'ta Marcao hediyesi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Marcao hediyesi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul’a gelerek yakın dostu olan yönetim kurulu üyesi Tarkan Ser’le buluşan Brezilyalı stoper, siyah beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü seçimli kongre heyecanının yanı sıra, bir yandan transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Adaylar ocak ayında yapılacak transferler için büyük vaatlerde bulunurken, bir gelişme de mevcut yönetimde yaşandı. Galatasaray’dan 2022-2023 sezonu başlamadan ayrılan ve Sevilla’ya transfer olan Marcao’ya Beşiktaş yolu gözüktü. Geçtiğimiz gün İstanbul’a gelen Brezilyalı stoper, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ser ile buluştu.

İSTENİRSE GETİRİRİM

Marcao’nun, Beşiktaş formasını giymeye hazır olduğunu söylediği öğrenildi. Tarkan Ser, seçilecek yeni yönetimin istemesi hâlinde Marcao’nun transferi konusunda üzerine düşeni yapacağını belirtirken, “Futbolcu yakın dostum. Yönetime kim seçilirse seçilsin, eğer ihtiyaç varsa Marcao transferini bitirip hediye ederim. Yönetimde olmam şart değil” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...