Brezilya-Arjantin maçında kan gövdeyi götürdü: Messi çılgına döndü, Martinez polise müdahale etti!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Brezilya-Arjantin maçında kavga çıktı. Brezilya polisi Arjantinli taraftarlara cob ile sert müdahale etti. Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'in polise müdahale ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

2026 Dünya Kupası elemelerinde Güney Amerika grubunda Brezilya ile Arjantin Maracana stadında karşı karşıya geldi. Maça tribünlerde yaşanan kavga damga vurdu. 

Brezilya polisi, Arjantinli taraftarlara cobla müdahalede bulundu. Lionel Messi, bu olayların ardından takımı soyunma odasına götürdü, ancak Arjantin birkaç dakika sonra sahaya geri döndü. 

KAPA ÇENENİ

Messi takımını soyunma odasına götürürken Real Madrid'in yıldızı Brezilyalı Rodrygo ile saha içerisinde tartışma yaşadı. İddiaya göre Rodrygo, Messi'ye 'Korkaklar' dedi. Messi ise, 'Korkak olduğumuz için mi dünya şampiyonuyuz, kapa çeneni' diyerek cevap verdi.

Brezilya-Arjantin maçında kan gövdeyi götürdü: Messi çılgına döndü, Martinez polise müdahale etti!

BU BİR TRAJİDE OLABİLİRDİ

Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Messi, 'Bu takım tarih yazmaya devam ediyor. Ancak şunu da belirtmek gerekiyor, Brezilyalıların Arjantinlilere uyguladığı baskı devam ediyor. Bu kabul edilemez, çılgınlık! Bu derhal sona ermeli' ifadelerini kullandı. Messi ayrıca, 'İnsanlara nasıl vurduklarını gördük. Soyunma odasına gittik çünkü her şeyi sakinleştirmenin en iyi yolu buydu, bir trajedi olabilirdi.'

Brezilya-Arjantin maçında kan gövdeyi götürdü: Messi çılgına döndü, Martinez polise müdahale etti!

MARTİNEZ POLİSE MÜDAHALE ETTİ

Öte yandan çıkan olaylar sırasında Brezilyalı taraftara cob ile vurmaya çalışan polise, Arjantin kalecisi Emiliano Martinez müdahale etti. 

Olaylar sonrası başlayan karşılaşmayı Arjantin, Otamendi'nin attığı golle 1-0 kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...