Cenk Tosun'dan Samet Aybaba'ya stoper kıyağı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Cenk Tosun'dan Samet Aybaba'ya stoper kıyağı

Spor Haberleri  / Sabah

Beşiktaş daha önce Cenk Tosun ile birlikte Everton'da forma giyen 31 yaşındaki stoper Michael Keane ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş, stoper transferi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Avrupa'da ara transfer döneminin kapanmasıyla birlikte seçenekleri ve fırsatları değerlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, rotasını Everton'dan Michael Keane'e çevirdi. 

KEANE DAHA ÖNCE CENK TOSUN'LA DA BERABER OYNAMIŞTI

Daha önce Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles ve Nottingham Forest'in kaptanlığını yapan Joe Worrall için girişimlerde bulunan ama istediği sonucu elde edemeyen yönetim, bu kez bir başka İngiliz takımında pazubent takan Keane'i listesine dahil etti. Savunmaya güç katacak ve aynı zamanda takıma liderlik edecek bir oyuncu arayan Beşiktaş, ilk etapta İngiliz futbolcunun durumunu hem kulüp nezdinde hem de oyuncu cephesinde sorguladı. Siyah- beyazlı idarecilerin Everton ile de temasa geçmeye hazırlandığı öğrenildi.

Cenk Tosun'dan Samet Aybaba'ya stoper kıyağı

1.5 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli stoper, 2017'den bu yana formasını giydiği kulübünde bu sezon yedek kulübesinde kaldı. Şu ana dek sadece 7 lig, 3 de kupa mücadelesinde toplam 674 dakika süre buldu. Everton, Michael Keane'i 2017-18 sezonu öncesi Burnley'den 28.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...