Euro 2024 elemeleri D grubu puan durumu nedir? Avrupa Şampiyonası eleme maçları fikstürü!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Euro 2024 elemeleri D grubu puan durumu nedir? Avrupa Şampiyonası eleme maçları fikstürü!

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Euro 2024'te futbol heyecanı devam ediyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği Avrupa Şampiyonası'nda bu akşam Türkiye ile Almanya karşı karşıya geliyor. D grubunun fikstürü ve puan durumu ise merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Euro 2024 D grubu puan durumu nedir? İşte Avrupa Şampiyonası eleme maçları fikstürü!

Türkiye'nin bulunduğu Euro 2024 D grubunun puan durumu araştırılıyor. Türkiye ile Almanya'nın karşılaşacağı 18 Kasım günü maça az saatler hala araştırılanlar arasında Euro 2024 D grubu puan durumu nedir? sorusu yer aldı. İşte Avrupa Şampiyonası eleme maçları fikstürü!

EURO 2024 D GRUBU PUAN DURUMU NEDİR?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri D Grubunda puan durumu, Türkiye - Almanya karşılaşması öncesi şöyle:

 

TakımlarOGBMAYP
1.TÜRKİYE751113616
2.GALLER63128810
3.HIRVATİSTAN631210410
4.ERMENİSTAN6213897
5.LETONYA71065173

 

NAGELSMANN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Nagelsmann, Almanya-Türkiye özel maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı’nda Alman milli futbolcu Leroy Sane ile basın toplantısı düzenledi.

Türk Milli Futbol Takımı’nın çok iyi futbol oynadığını belirten Nagelsmann, “Vincenzo Montella yönetiminden beri (Türk Milli Takım) biraz farklı bir oyun tarzıyla oynuyor. Tamamen değil ancak benzer bir düzende. Belirli bir değişkenlikle. Derinlemesine iyi koşular yapılıyor. Son olarak Hırvatistan maçında gördük 6 oyuncu önde son çizgiydi.” dedi.

Nagelsmann, ay-yıldızlı ekibin önde pres yapacağını beklediğini ifade ederek, “Özellikle maçın başında duygusallığı sahaya yansıtacaklar. Arkaya yaslanmayacaklar. Açık oynayacaklar. Cesurca oynuyorlar ve kaleye doğrudan yolu seçiyorlar” ifadelerini kullandı.

Gündoğan için özel bir maç

Alman Milli Takımı’nın kaptanı olan Türk kökenli İlkay Gündoğan ile ilgili bir soruya cevap veren Nagelsmann, kaptanıyla kısa görüştüğünü belirterek, “Evet onun için özel bir maç. Buna seviniyor. Anne babası Türkiye’de. Özel bir an onun için. Bunun normal olduğuna inanıyorum. İyi bir maç ortaya koyma sorumluluğu var. Çok sakin ve rahattı.” şeklinde konuştu.

Nagelsmann, Almanya’da yetişen Türk kökenli futbolcuların milli takım seçimine ilişkin soruya da, bu konuda oyuncuya müdahale edilmemesi gerektiğini ifade ederek, “Bu kişisel bir karar. Nedenlerini dışarda duran biri olarak değerlendirmek istemem. Dünyamızda güzel olan şey, kökleri başka bir yerde olabilir, ancak yine de yaşadığınız bir ülkede kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. Bu güzel bir şey. Bu karar kişiseldir.” ifadesini kullandı.

Alman teknik adam, kaleci Marc-Andre ter Stegen’in sırtındaki sorundan dolayı kadrodan çıkarılacağını ve maçta forma giyemeyeceğini belirterek, ter Stegen’in kulübü Barcelona’ya döneceğini kaydetti.

Alman milli futbolcu Sane de, Türkiye ile karşılaşacakları maçın çok sesli geçeceğini belirterek, bunu Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’in Galatasaray’a karşı oynadığı maçlarda hem İstanbul’da hem de Münih’te yaşadıklarını aktardı.

Sane, statta çok sayıda Türk taraftarının bulunacağını ifade ederek , “Çok iyi bir atmosfer olacak” dedi.

Bu arada, Alman Milli Takımı Nagelsmann yönetiminde maç öncesi son antrenmanı Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye başladı.

TÜRKİYE- ALMANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye A Milli Takımı 18 Kasım Cumartesi günü saat 2245'te Almanya ile karşı karşıya gelecek.

Euro 2024 elemeleri D grubu puan durumu nedir? Avrupa Şampiyonası eleme maçları fikstürü!

TÜRKİYE - ALMANYA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Heyecanla beklenen karşılaşma TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

TÜRKİYE - ALMANYA MAÇI HAKEMİ KİM?

Karşılaşmanın hakemi Bartosz Frankowski olarak açıklandı. Yardımcı hakemler ise Marcin Boniek ve Jakub Winkler olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...