Türkiye Gazetesi
• İstanbul
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin VAR hakemi Ali Şansalan oldu
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde VAR hakemi olarak Ali Şansalan görev alacak.
Özetle
Kaydet
Spor
az önce
Süper Lig'in 14. haftası bugün Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle tamamlanırken, Türkiye Futbol Federasyonu derbide VAR hakemi olarak Ali Şansalan'ı, saha hakemi olarak ise Yasin Kol'u görevlendirdi.
- Süper Lig 14. haftası Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ve Samsunspor-Alanyaspor maçlarıyla tamamlanacak.
- TFF, bugün oynanacak maçlarda görev alacak VAR ve AVAR hakemlerini duyurdu.
- Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin VAR hakemi Ali Şansalan olarak belirlendi.
- Derbide saha hakemi olarak Yasin Kol, AVAR'da ise Hakan Yemişken ve İbrahim Çağlar Uyarcan görev yapacak.
Süper Lig’in 14. haftası bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Haftanın kapanışında Fenerbahçe-Galatasaray ve Samsunspor-Alanyaspor maçları oynanacak.
Trendyol Süper Lig’de bu akşamki maçlar öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu, karşılaşmalarda görev alacak VAR ve AVAR hakemlerini duyurdu.
TFF’den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde VAR hakemi olarak Ali Şansalan görev yapacak.
AVAR'da ise Hakan Yemişken ve İbrahim Çağlar Uyarcan yer alacak.
Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Yasin Kol yönetecek ve yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci yapacak.
Merkez Hakem Kurulu'nun paylaşımı:
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
