Fenerbahçe şampiyonluğa inanıyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe şampiyonluğa inanıyor

Spor Haberleri

Karagümrük maçında geriden gelip kazanan sarı lacivertliler, kalan finaller için taraftarından tam destek istiyor. Jesus ve oyuncular farkın kapanacağına ve mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe, derbi travması sonrasında çıktığı ilk maçta Karagümrük’ü deplasmanda geriden gelip 2-1 yendi ve zirve takibini sürdürdü. Bu müsabakayla Fenerbahçe dış sahadaki yenilmezlik serisini yedi maça çıkarmış oldu. Sarı lacivertliler, bu yedi deplasman maçından 6 galibiyet 1 beraberlikle 19 puanı hanesine yazdırdı. Kaleci Altay’ın büyük hatasından geriye düştükten sonra ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle maçı çevirmeyi başaran teknik direktör Jorge Jesus’un, “Ligde iki kulvarda da iddialı durumdayız. Taraftar bizim kadar şampiyonluğa inanmıyor” sözleri dikkat çekiciydi. 

KARAKTER KOYDUNUZ

Maçtan sonra soyunma odasında da oyuncularına kısa bir konuşma yapan Jesus, “Sahaya karakter koydunuz. Geriye düştükten sonra maçı bırakmadınız ve kazanmayı başardınız. Ligin sonuna kadar bizim için her maç final niteliğinde. Kazandıkça her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz” dedi. Sarı lacivertli oyuncular da Jesus gibi taraftarlara mesaj gönderdi. Samet “Pes etmeden devam edeceğiz” derken galibiyeti getiren Attila Szalai “Fenerbahçe asla vazgeçmez” ifadelerini kullandı. Kaptan Altay Bayındır da “Taraftarımız bize inansın. Bu takım şampiyon olacak” diyerek destek istedi. 

FLAMENGO BEKLEMEDE

Brezilya ekibi Flamengo’da beklenen oldu ve Vitor Pereira ile ipler kopma noktasına geldi. Brezilya basınından Globo’da yer alan haberde ilk hoca adayının Jorge Jesus olduğu, olumlu bir dönüş alınmazsa Sevilla’da görevine son verilen Jorge Sampaoli ile temasa geçileceği belirtildi. 

KURAL DA BİLMİYORLAR!

Fenerbahçe’nin, Karagümrük maçındaki hakem kararlarıyla ilgili isyanı büyüyor. Yönetici Selahattin Baki, “Bu hakemler Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak algısı var. Bundan bir tek hakemlerin haberi yok” derken “Penaltılarımız verilmiyor, VAR müdahale etmiyor. Temiz golümüz iptal ediliyor. Kaleci topu tutuyor, bırakıyor, tekrar eline alıyor. Hakem görmüyor, yardımcı görmüyor, dördüncü görmüyor, VAR görmüyor. Hakemler kural da bilmiyor. Tam bir skandal” diye konuştu. Baki açıklamaları sebebiyle dün akşam PFDK’ya sevk edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...