Fenerbahçe'nin hedefinde tangocu var: Parades heyecanı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin hedefinde tangocu var: Parades heyecanı

SPOR Haberleri

Sarı lacivertliler, Arjantinli orta saha Leandro Paredes için harekete geçti. Golcü listesine de Leverkusen’in İranlı yıldızı Serdar Azmoun eklendi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Yeni sezonda kadrosunu yıldızlarla donatma kararı alan Fenerbahçe, Süper Lig’de dengeleri bozacak bir ismin peşine düştü. Fenerbahçe, bonservisi PSG’de olan, Juventus’ta forma giyen Arjantinli ön libero Leandro Paredes’in peşine düştü. Fransız ekibinin yeni sezon planlamasında düşünülmeyen 28 yaşındaki millî tangocunun menajeriyle kurulan temasta ışık göründü. Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde Fransa’ya çıkarma yaparak PSG’yle bonservis pazarlığına oturacak. 

SERDAN HAYALİNE YAKIN

Arjantin’le 2022’de Dünya Kupası’nı kaldıran Paredes’in dışında, Wilfred Zaha, Ryan Kent ve Daniel Amartey’le flört eden Fenerbahçe’ye bir de teklif geldi. Teknik direktörlüğe Xabi Alonso’nun gelmesiyle Bayern Leverkusen de gözden düşen Serdar Azmoun sarı lacivertlilere önerildi. 28 yaşındaki İranlı golcünün menajeri, oyuncusunu Marsilya ve Lyon dışında Fenerbahçe’ye de sundu. Bu gelişme üzerine lacivertlilerin, İranlı golcüyü kiralamak üzere görüşmelere başladığı öğrenildi. 

ARDA İLE 2025'E

Fenerbahçe Kulübü, Arda Güler’in sözleşmesini 2025’e kadar uzattı. Bir önceki sözleşmesinde “1500 dakika oynamazsa 5 milyon avroya” serbest kalır maddesi bulunan genç yıldız ile Avrupa’nın birçok dev kulübü ilgileniyordu.Barcelona, PSG, Dortmund, Leipzig ve Napoli gibi kulüplerin genç yıldızın durumunu takip ettiği belirtiliyordu.

DÜNYA KUPASI VAR

Dört yıl önce 40 milyon avro bedelle Zenit’ten PSG’ye transfer olan Paredes’in mevcut piyasa değeri 12 milyon avro olarak gösteriliyor. 2022 Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin’in kadrosunda yer alan Paredes, eğer transferi gerçekleşirse Ortega, Sosa ve Perotti’den sonra Fenerbahçe’de dördüncü Arjantinli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...