Fenerbahçe'nin süper jokeri Ferdi Kadıoğlu

- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin süper jokeri Ferdi Kadıoğlu

Spor Haberleri

Sivasspor maçını sağ bek olarak başlayıp, sol bek olarak bitiren genç yıldız, sarı lacivertli takımda şu ana kadar tam sekiz farklı bölgede görev yaptı. Ferdi’nin bir tek eldivenleri giyip kaleye geçmediği kaldı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe’nin millî yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun gelişimi göz kamaştırıyor. Fiziksel gücünü katladıktan sonra teknik yeteneklerini daha rahat ortaya koymaya başlayan Ferdi, mevkiinin dışında aldığı görevleri de eksiksiz yerine getiriyor. Sağ bek başladığı Sivas maçını sol bek olarak bitiren Ferdi, savunmada ve hücumda aynı verimlilikte oynamayı başarıyor. Jesus, sadece yerli futbolcu olduğu için, oyun kalitesi sebebiyle de Ferdi’den vazgeçemiyor. Genç yıldız, ihtiyaç olan her pozisyonda bir joker olarak günü kurtarıyor. Jorge Jesus, Ferdi’nin daha da gelişeceğini belirterek Fenerbahçelileri heyecanlandırıyor.

ONDAN KIDEMLİSİ YOK

Parladıkça talipleri artan Ferdi Kadıoğlu ise ne övgülerle ne tekliflerle ilgileniyor. Kariyerinin ilerleyen döneminde Avrupa’nın büyük kulüplerine gitmek istediğini gizlemeyen millî oyuncu, “Ancak önceliğim Fenerbahçe. Daha uzun yıllar burada forma giymek. Şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istiyorum. Bu takımın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Sonuna kadar” sözleriyle duruşunu ortaya koydu. Genç yaşına rağmen Fenerbahçe’nin kadrosundaki en kıdemli isim olan Ferdi, şu ana kadar, sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık başta olmak üzere tam sekiz farklı pozisyonda görev yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...