Gabriel Veiga Al Ahli transferi açıklandı, 21 yaşındaki İspanyol yıldızdan tartışılan karar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gabriel Veiga Al Ahli transferi açıklandı, 21 yaşındaki İspanyol yıldızdan tartışılan karar

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

İspanyol futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Gabriel Veiga henüz 21 yaşında kariyerine Suudi Arabistan Ligi'nde devam edecek. İsmi bir süre Real Madrid ve Premier League ekipleriyle anılan orta saha oyuncusu, Celta Vigo'da Al Ahli'ye 40 milyon euroya transfer oldu. Al Ahli son olarak milli stoper Merih Demiral'ı kadrosuna katmıştı.

Merih Demiral'ın yeni takımı Al Ahli, Celta Vigo'dan Gabriel Veiga'yı 40 milyon euroya transfer etti. Suudi Arabistan kulübü, 21 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunun transferini resmen açıkladı.

KROOS'UN ELEŞTİRDİĞİ TRANSFER

Altyapısından yetiştiği Celta Vigo'da 56 maça çıkan Veiga, 11 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Veiga'nın Suudi Arabistan'a transfer olacağı haberleri çıktığın Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Instagramda yaptığı yorumla bu kararı eleştirmişti.

Futbola büyük yatırım yapılan ve birçok yıldız ismin transfer edildiği Suudi Arabistan'da iddialı bir takım kuran Al Ahli, kadrosunda milli futbolcu Merih Demiral, Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino'yu da bulunduruyor. 

https://twitter.com/ALAHLI_FC/status/1695427988118966539

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...