Kazanmaya devam: Galatasaray galibiyet serisini artırmak istiyor

- Güncelleme:
Kazanmaya devam: Galatasaray galibiyet serisini artırmak istiyor
Spor Haberleri

Okan Buruk, takipçilerine karşı büyük bir psikolojik üstünlük kurduklarını söylerken oyuncularına “Sırada Konyaspor var” dedi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Ligde emin adımlarla yoluna devam eden Galatasaray, Konyaspor karşısında da serisini devam ettirmek istiyor. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin maç fazlasıyla 9 puan önünde olan lider, Konya’yı da geçip rakibiyle puan farkını 12’ye çıkarmanın hesaplarını yapıyor. İki maç fazlasıyla olsa da arayı iyice açmanın, sarı lacivertleriler üzerindeki baskıyı artıracağını düşünen Aslan, psikolojik üstünlük için 3 puana kenetlendi.

FARK DAHA DA AÇILACAK

Mertens sakatlığı tam geçmediği için Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Yıldız ismin yokluğunda teknik direktör Okan Buruk bütün alternatiflerini denerken, maç eksiği olduğu için Zaniolo’yu yine sonradan oyuna almaya karar verdi. 10 numara pozisyonunda son kararını ise Yunus’tan yana kullanan Okan Hoca, Rashica-Yunus-Kerem üçlüsünden ise sürekli yer değiştirerek hücum alanını daha etkili kullanılmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...