Galatasaray'da rehavet korkusu

- Güncelleme:
Galatasaray'da rehavet korkusu

SPOR Haberleri

Derbiyi Beşiktaş kazandı, Aslan yarışta ciddi avantaj sağladı ama teknik direktör Okan Buruk “Ligde gördüğünüz gibi her sonuç alınabiliyor. Biz rakiplere değil kendimize bakalım” dedi.

Fenerbahçe’nin, Beşiktaş derbisini kaybetmesi sonrası şampiyonluk hesapları sil baştan yapılmaya başlandı. Galatasaray’ın en yakın takipçisi olan sarı lacivertliler aldıkları bu mağlubiyet sonrası zirvenin 9 puan uzağında kaldı. Ligden çekilen Hatay maçından hanesine 3 puan yazılacak olan Fenerbahçe ile Cimbom arasındaki puan farkı reelde 6. Bu sonuç sonrası yıllardır “Mayıslar bizimdir” mottosunu benimseyen Galatasaray’da, Konya’da kaybedilen 3 puana bir kez daha yanılmaya başlandı.

BURUK'TAN UYARI

Galatasaray camiasında ‘Konya’da kazansaydık, şimdi lig bitmişti. Mayısı beklemeden, bu sezonu nisan ayında bitirirdik’ sesleri yükselirken teknik direktör Okan Buruk duruma tamamen farkı bir açıdan baktı ve takımını uyardı. Derbi sonrası takımıyla konuşan Buruk “Nasıl, Konya maçı sonrası ‘daha hiç bir şey bitmedi, yola devam’ dediysem, bugün de aynısını söyleyeceğim. Ligde gördüğünüz gibi her an her sonuç alınabiliyor. Biz rakiplere değil kendimize bakalım” ifadesini kullandı.

ROTASYONA GİTMEYECEK

Her kulvarda mutlu sonun hedeflendiği Galatasaray’da kupa mesaisi dün yapılan antrenmanla devam etti. Çift kalede taktik ve hücum çalışmasına ağırlık verildi. Okan Buruk’un yarınki Başakşehir kupa sınavında as kadroya şans vereceği öğrenildi. Sebebi de ligde hafta sonunu BAY geçmesi.

"ROMANYA'YA GİDİYORDUM"

Sezon başının istenmeyen adamı Sacha Boey her geçen gün performansının üstüne çıkıyor. Fransız oyuncu L’Equipe’e yaptığı açıklamalarda yaz döneminde gönderilmesinin gündemde geldiğini belirtip “Leo Dubois gediğinde beni Romanya’ya göndermek istediler. U19 ile antrenmanlara çıktım. Sonrasında Leo sakatlanınca döndüm ve tekrar forma giymeye başladım” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...