Galatasaray'dan ayrılmayı düşünyorlardı, vazgeçtiler

- Güncelleme:
Galatasaray'dan ayrılmayı düşünyorlardı, vazgeçtiler

Spor Haberleri

Torreira, Nelsson ve Boey gibi transferin gözde isimleri şampiyonluk ve beraberinde gelecek Şampiyonlar Ligi sebebiyle şimdilik sarı kırmızılı takımda kalmaya karar verdi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Geçtiğimiz sezonu 13. sırada bitiren Galatasaray, şampiyonluk parolasıyla baştan aşağı değişime gitti. Futbol takımı da âdeta yeniden kuruldu. Sezon başı yapılan transferlerin birçoğu da oldukça ses getirdi. Bu listenin başlarında 6 milyon avroya Arsenal’den alınan Torreira yer alıyordu. 27 yaşındaki yıldızın sarı kırmızılılarda bir süre kalacağı ve gelecek yıl tekrar İtalya’ya dönem hedefi olduğu sık sık gündeme geldi. Ayrıca gösterdikleri performansla birçok Aslan Avrupa yıldızlarını peşine taktı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ETKENİ

Başkan Dursun Özbek, Nelsson ve Boey’i ima ederek bazı oyuncular için teklif aldıklarını açıklamıştı. Oyuncular da Avrupa’ya gitmeyi istiyordu. Ancak kısa sürede çok şey değişti. Sarı kırmızılılar 12 maçlık seriyle şampiyonluğa göz kırptı. Devre arası transferlerle takım daha da güçlendi ve yol ayrımındaki yıldızların da bakış açısı değişti. Torreira, Boey ve Nelsson gibi isimler şampiyonluk ve beraberinde gelecek Şampiyonlar Ligi hayali sebebiyle şimdilik Aslan’da kalma kararı aldı. 

PSG YOKSA ASLAN VAR

Fransız ekibi PSG’den bir sezonluğuna kiralanan Mauro İcardi Aslan’da çok mutlu. Sezon sonu eski kulübüne dönecek olan Arjantinli oyuncunun eğer takımda kalmayacaksa gönlünde Galatasaray’da devam etmek var. Bunu da PSG yönetimine sürekli iletiyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...