Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı: Genç oyuncu için transfer cevabı

Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı: Genç oyuncu için transfer cevabı

Galatasaray, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak yeni sezonda TFF 1'inci Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Bursaspor'un genç file bekçisi Kerem Matışlı için transfer ısrarını sürdürüyor.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Kaleci mevkisinde Uğurcan Çakır ve Günay Güvenç'i kadrosunda barındıran Galatasaray, Türk futbolunun gelecekte çok şey beklediği Bursaspor'un genç oyuncusu Kerem Matışlı'yı da renklerine bağlamak istiyor.

BURSASPOR RAKAMI AZ BULDU

Bursa Olay gazetesinde yer alan habere göre; Enes Çelik yönetimi ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, 19 yaşındaki eldiven için 5 milyon euro önerdi. Bu teklifi düşük bulan Bursaspor cephesi ise 7 milyon euro bonsrevis istedi.

Kerem, yeşil-beyazlı formayla 25 maça çıktı. Kalesinde 10 gol gören 19 yaşındaki kaleci, 16 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.
Başlık ResmiKerem, yeşil-beyazlı formayla 25 maça çıktı. Kalesinde 10 gol gören 19 yaşındaki kaleci, 16 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

AVRUPA'NIN TAKİBİNDE

Sarı-kırmızılı ekibin yanı sıra yurt dışından birçok kulüp, genç file bekçisinin durumunu yakından takip ediyor. Avrupa kulüpleri, geçtiğimiz sezonda Kerem'in maçlarını yerinde izlemişti.

ÖNERİLEN HABERLER
Galatasaray
SPOR

Galatasaray'da Wilfried Singo gelişmesi: Fildişi Sahili'ne iletildi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.