Juventus sadece Zaniolo'ya değil Boey'e de talip

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Juventus sadece Zaniolo'ya değil Boey'e de talip

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılıların yıldızlarına gelen talepler Galatasaray’ı bunalttı. İtalyan devi, Zaniolo ve Boey için Moise Kean ile Westan McKennie’yi de masaya koydu.

Son dakika Galatasaray haberi: Transferin gözde kulübü Galatasaray, yıldızlarını elinde tutmaya çalışıyor ancak devler her gün yeni bir teklifle kapıyı çalıyor. Juventus; İnter ve Milan’ın da çok istediği Nicolo Zaniolo için geçtiğimiz gün sarı kırmızılılarla masaya oturmuştu. Ancak Torino ekibinin hedefinde sadece İtalyan yıldızın olmadığı ortaya çıktı.

Siyah beyazlılar bu sezon gösterdiği performansla bütün dikkatleri üstüne çeken Sacha Boey’i de içinde barından paket bir teklifle Aslan’ın kapısını çaldı.

JUVE'YE 'ŞARTLI' EVET

Çizme ekibi bu sezon kadrosunda düşünmediği Moise Kean ve Weston McKennie isimlerini takasta kullanmayı teklif etti. Cimbom ise devre arasında 15 milyon avroya aldığı Zaniolo’yu, bu rakamın üzerinde bir ücret ve artı bir oyuncu olacak şekilde teklifin güncellenmesi durumunda görüşmeleri sürdüreceklerini iletti.

Boey konusunda da oyuncunun fikrinin alınacağı, ona göre hareket edileceği belirtildi. Fransız sağ bek için Arsenal’in 20 milyon avroyu gözden çıkardığı iddiası var.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...