Kahramanmaraş'ta 8 güreşçi daha kurtarıldı! Enkaz altındaki güreşçilerden sevindirici haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta 8 güreşçi daha kurtarıldı! Enkaz altındaki güreşçilerden sevindirici haber

SPOR Haberleri

Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan güreşçilerden şu ana kadar 8'inin kurtarıldığını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta enkaz altından çıkarılan güreşçi sayısı 8'e yükseldi. Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan 8 sporcunun kurtarıldığını duyurdu.

https://twitter.com/tahaakgul/status/1622737093704265728   

Olimpiyat ve Dünya şampiyonu güreşçimiz Taha Akgül dün şu bilgiyi paylaşmıştı:

"Kahramanmaraş Güreş Kulübünün kaldığı binada da 30-40 sporcumuz göçük altında kaldı..Lütfen güreş kulübümüze kardeşlerimize yardıma gidelim.. Adres: Çarşı PTT bir alt sokağı Maraş/Merkez"

FRANSA, KOSOVA, ÖZBEKİSTAN KAFİLELERİ TAHLİYE EDİLDİ

Türkiye Güreş Federasyonu ile Kahramanmaraş Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği "Uluslararası 12 Şubat U20 Güreş Turnuvası" nedeniyle kentte bulunan Fransa, Kosova ve Özbekistan kafileleriyle ilgili olumsuz bir durum bulunmuyor.

Sporcu, antrenör ve kafile üyelerinin tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilenildiği, kafilelerin güvenli bir şekilde ülkelerine doğru yolculuğa çıktığı aktarıldı.

Federasyon Başkanı Şeref Eroğlu da bizzat Kahramanmaraş’ta kafilelerin tahliyesini organize etti.

Federasyondan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Kahramanmaraş Belediyesi sporcularından enkaz altında kalan güreşçilerimiz için kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu ana kadar kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır." denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...