Kocaelispor 'Sağlam' geliyor! Giresunspor deplasmanından 4 gollü galibiyet

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kocaelispor 'Sağlam' geliyor! Giresunspor deplasmanından 4 gollü galibiyet

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Giresunspor - Kocaelispor (1-4 ÖZET) Trendyol 1. Lig'deki ilk sezonunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a emanet edilen Kocaelispor 11 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Bandırmaspor'un evinde mağlup olduğu 13. haftada Giresunspor'u 4-1 mağlup eden Körfez, 29 puanla 2. sıradaki yerini perçinledi.

Kocaelispor Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Giresunspor'u deplasmanda 1-4 mağlup etti. Galibiyet serisini 3 maça çıkaran Ertuğrul Sağlam'ın takımı yenilmezlik serisini de 11 maça çıkardı.

Körfez'e 3 puanı getiren golleri Kadir Seven (k.k.), Atila Turan, Douglas Tanque ve Barış Alıcı attı. Giresunspor bu yenilgiyle 9 puanda ve 17. sırada kaldı.

GİRESUNSPOR - KOCAELİSPOR (1-4) ÖZET İZLE

https://twitter.com/Kocaelispor/status/1728473759101882499

KOCAELİSPOR'UN 3 FUTBOLCUSU GİRESUNSPOR DEĞERİNDE

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, hakemleri eleştirerek, “Kocaeli iyi ve güçlü bir takım. Kadromuz yetersiz ve tecrübesiz. Kocaelispor’un 3 futbolcusu bizim takımın tamamını değer durumda. Hakemi de kutluyorum.

Verilen kararlar tartışılır. Yan hakemler kaldırılmalı, gerek yok bence. Nasıl olsa VAR karar veriyor, VAR varken yan hakemlere gerek yok, kaldırılsın. Maça gelecek olursak, zor bir maç oldu ligde kalması için şehrin ve hepimizin mücadele etmesi lazım. Bu konuda hepimize görevler düşüyor” dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN ZEMİN ELEŞTİRİSİ

Kocaelispor Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam ise rakip karşısında değil, zemin şartlarında zorlandıklarını ifade ederek, zor bir zemin karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Sağlam, “Karşılaşma öncesi beklentimiz 3 puan almaktı ama biliyoruz ki karşımızda genç, koşan bir takım var. Zemin kontrollerinin iyi olmadığını söylediler. Futbol zevkini ve kontrollerini artırmaktadır ancak zemin nedeniyle bazı oyuncularımız sakatlık yaşadı. Saha niye sulanmadı bakımı yapılmadı bunu da sormak lazım. Oyunu hızlandırmak için zemin uygun olması lazım. Bu şartlar altında oynamaya çalıştık.

İlk yarı iyi oynayamadık ama 2. yarı daha iyiydik. Pozisyonlar ürettik ve gol bulduk. Rakiplerimizin puan kaybetmesi karşısında bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bundan sonra artık kalan 4 maçı da kayışız geçirmek isteriz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Giresunspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Trenyol 1. Lig'de günün sonuçları

Bandırmaspor - Şanlıurfaspor: 0-1

Bodrumspor - Adanaspor: 0-1

Ümraniyespor - Boluspor: 1-2

Kocaelispor 'Sağlam' geliyor! Giresunspor deplasmanından 4 gollü galibiyet

Kocaelispor 'Sağlam' geliyor! Giresunspor deplasmanından 4 gollü galibiyet

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...