Maçta kalbi duran futbolcu Tom Lockyer taburcu edildi! Luton Town kaptanı futbolu bırakabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Maçta kalbi duran futbolcu Tom Lockyer taburcu edildi! Luton Town kaptanı futbolu bırakabilir

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Luton Town kaptanı Tom Lockyer, sahada kalp krizi geçirmesinden 5 gün sonra hastaneden taburcu oldu. 29 yaşındaki futbolcunun yeşil sahalara dönmesi beklenmiyor.

Hafta sonu oynanan Bournemouth - Luton Town maçında kalbi duran ve erken müdahalenin ardından hayata dönen Luton Town kaptanı Tom Lockyer, hastaneden taburcu edildi.

Premier League ekibinden yapılan açıklamada, hastanedeki tedavisi tamamlanan 29 yaşındaki futbolcunun taburcu edildiği, tedavisine evinde devam edileceği belirtildi.

İKİNCİ KEZ KALBİ DURDU

Ligde Bournemouth ile Luton Town arasında geçen hafta sonu oynanan ve 1-1 devam eden maçın 59. dakikasında Lockyer, fenalaşarak yere yığılmıştı. Kalbi duran Lockyer, saha içinde sağlık ekiplerinin erken müdahalesiyle hayata dönmüştü.

Galli stoper geçen sezon da aynı sorunu yaşamış ve kalp ameliyatı olduktan sonra sahalara geri dönmüştü.

Premier League Yönetimi, söz konusu karşılaşmanın daha sonra belirlenecek bir tarihte baştan oynanacağını dün duyurmuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...