Menajeri duyurdu! 30 yaşındaki yıldız sol bek sakatlandı Angelino'nun yeni takımı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Menajeri duyurdu! 30 yaşındaki yıldız sol bek sakatlandı Angelino'nun yeni takımı ortaya çıktı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'da beklenileni veremeyen Angelino cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Adı sık sık Marsilya, Torino ve Ajax'la anılan Angelino'nun Roma'yla anlaştığı belirtildi.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen Galatasaray'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve hem yönetim hem de Okan Buruk tarafından gözden çıkarılarak '20 maçta oynarsa 6 milyon euro'luk satın alma opsiyonu devreye girer' maddesi kullanılmayan Angelino'nun yeni takımı belli oldu.

Transfer edildiğinde Galatasaray'ın sol bek kangrenini çözecek diye umulan İspanyol futbolcunun menajeri Alexis Papasan Türkiye Gazetesi'ne çok önemli açıklamalarda bulunurken, oyuncunun yeni adresinin de ortaya çıkması sarı kırmızılı camiada memnuniyetle karşılandı.

BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE TAKIMDAN AYRILACAK

M.City, Mallorca, Girona, Leipzig ve Hoffenheim gibi takımların formasını giyen Angelino için önemli bilgiler veren Papasan 27 yaşındaki futbolcunun birkaç gün içerisinde Galatasaray'dan ayrılacağını belirtti. Marsilya ve Torino iddialarını doğrulayan Urugualı temsilci 'Angelino sürpriz bir takıma da imza atabilir' derken, bu takımın Roma olması büyük dikkat çekti.

Jose Mourinho'nun ayrılmasından efsane futbolcuları De Rossi ile yola devam eden Serie A devi geçtiğimiz cumartesi günü Hellas Verona ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılan Roma'da Spinazzola'nın sakatlığı moralleri bozarken, De Rossi'nin Angelio için harekete geçtiği ve İtalyan çalıştırıcının sol bek sıkıntısı yaşamamak için Angelino transferine onay verdiği bildirildi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...