Merih Demiral rekora Arabistan'a gitti

- Güncelleme:
Merih Demiral rekora Arabistan'a gitti

SPOR Haberleri

Atalanta’nın 20 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Al Ahli’ye sattığı millî oyuncumuz yıllık 11 milyon avro alacak. Ki bu onu en fazla kazanan Türk oyuncu yapacak

Ve Suudi Arabistan’a bir yıldız da biz gönderdik. Millî takımımızın başarılı stoperi ve Atalanta’nın oyuncusu Merih Demiral, Al Ahli’ye transfer oldu. Merih’i Fenerbahçe’nin yanı sıra İngiltere (Nottingam Forest-West Ham) ve İtalya’dan isteyen kulüpler de vardı. Ancak 25 yaşındaki stoper, cazip yıllık ücret teklifini geri çevirmedi. Bu transferden Atalanta kulübü 20 milyon avro bonservis bedeli alacak.

ÜÇ YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe’nin altyapısını gören sonrasında Avrupa’ya gidip tekrar Türkiye’ye (Alanyaspor) döndükten sonra İtalya gören Merih, Al Ahli ile üç yıllık anlaşma yapacak. Ay-yıldızlı gururumuz sezon başına ise 11 milyon avro kazanacak. Ki bu rakam onu en fazla kazanan Türk oyuncu yapacak. Merih için şu ana kadar kulüplerin ödediği (en yükseği 21 milyon avro ile Atalanta) bonservis rakamı toplamı ise 52 milyon avro.

KİMLER YOK Kİ...

Merih Demiral’ın yeni takımı Al Ahli; bu yaz transfer döneminde Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi isimleri kadrosuna kattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...